reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati na pewno coś znajdziecie w końcu. A swoją drogą to ja też nie cierpię tych tłumów nad jeziorkiem. Ja mam tu niedaleko domu w lesie jeziorko z taką dziką plażą i chodzą tam ludzie od nas ale najgorsze jest jak się ze wszystkich okolic zwalają ludzie bo u nas cicho i spokojnie no i w końcu gdzie ta cisza i spokój?!!!!

reklama
Ja też nie znoszę tych zatłoczonych miejsc nad wodą, ale u nas niestety jak jest ciepło w weekend, to nie można znaleźć wolnego miejsca, nie mówiąc o ciszy i spokoju:-(

Dziewczyny a czy Wasze dzieciaki rzuja juz gume? Bo moja rzuje jak stara...na poczatku dwa razy polknela ale jak jej powiedzialam ze trzeba rzuc to zakumala od razu i teraz jak jej sie znudzi rzucie przychodzi wypluc mi na reke :-D

moja jeszcze nie rzuje gumy pewnie by połkneła za to lizaki u niej jak woda ile bys nie dała to wszystkie zje no i litry picia wasze tez tak duzo pija? wiem ze jest goraco i chce sie pic ale ona rekordowo cały czas z kubeczkiem

Basienka moja tez duzo pije...W sumie non top flacha z piciem...
Co do tej gumy to zuje tylko wtedy gdy np.zobaczy u mnie w torebce... :-) Nie daje jej sama od siebie...ale komicznie to wyglada taka mala i z guma:-D

Julek gumy tez nie zuje bo my nie zujemy wiec nie ma skad zlapac. A z piciem to tak srednio - raz duzo raz malo i smaki mu sie te zmieniaja ale najczesciej woda z sokiem naturalnym (2/3wody+1/3 soku):-)

reklama
Miki też bardzo dużo pije i staram się podrzucać mu wodę, bo wiadomo po sokach pragnienie jeszcze rośnie.
I gumy też nie żuje.

Do góry