reklama
Mamoot ty to ostatnio imprezujesz :-)
A my juz w Belgii czyli pierwszy etap podrozy za nami. W niedziele ruszamy nad morze i bedziemy odcieci od swiata (no przynajmniej ja bede). A w nastepny poniedzialak - juz jak co roku - lot do USA. A mnie korci, zeby to wszystko zostawic i poleciec do Polski z maluchami - bo choc lubie Ameryke to jakos im starsza jestem tym mniej chetnie latam.No i tak naprawde to maz tam bedzie pracowal, a ja sama z dzieciakami- wiec wciaz to samo tyle, ze w innym klimacie. No a w Polsce rodzina, znajomi, wakacje i jezyk ...rzecz istotna dla Julka;-)
A my juz w Belgii czyli pierwszy etap podrozy za nami. W niedziele ruszamy nad morze i bedziemy odcieci od swiata (no przynajmniej ja bede). A w nastepny poniedzialak - juz jak co roku - lot do USA. A mnie korci, zeby to wszystko zostawic i poleciec do Polski z maluchami - bo choc lubie Ameryke to jakos im starsza jestem tym mniej chetnie latam.No i tak naprawde to maz tam bedzie pracowal, a ja sama z dzieciakami- wiec wciaz to samo tyle, ze w innym klimacie. No a w Polsce rodzina, znajomi, wakacje i jezyk ...rzecz istotna dla Julka;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Cicha myśl nad pobytem w Polsce, moze udałoby sie gdzieś spotkac w okolicach mazurskich

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nie wiem moze się wybiorę, jeszcze nie mam planów konkretnych jak stwierdze ze przyjdzie czas to szybki urlop pakuje walizki i siup

patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ahhh mi to sie Ameryka sni po nocach....
Polska mi sie juz "przejadla" ;-)
Kurcze a my juz za tydzien na urlop jedziemy
Jak ten czas zlecial...Modle sie tylko o pogode bo u nas ostatnio pizdzi i gwizdzi

Kurcze a my juz za tydzien na urlop jedziemy

Mamoot ty to ostatnio imprezujesz :-)
Hehe, zaraz ide na imprezę bębniarską.

A ja na przyszły weekend jade na Mazury! W końcu!
Cicha, fajnie by było, jak bys przyjechała do Polski.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja bym chetnie sie z kims wreszcie z Was spotkala...Najblizej mam do Anib-chyba musze jej wjechac na chate

Podziel się: