reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

ja najblizej mam do Irmy...liczylam, ze teraz wpadne do Wrocka..i bylam..ale kilka godz. na lotnisku...tak szybko mi urlop minal...:baffled:

reklama
ja najblizej mam do Irmy...liczylam, ze teraz wpadne do Wrocka..i bylam..ale kilka godz. na lotnisku...tak szybko mi urlop minal...:baffled:
szkoda... ja też myślałam że uda nam sie spotkać tym bardziej że męża brat mieszka w Legnicy, ale odkąd jest Wojtek to oni do nas przyjeżdżają.

Pati mąż coś przebąkiwał że chce się wybrać do zoo w Berlinie, jakby nam sie udało pojechac to moze tam sie spotkamy :sorry:

szkoda... ja też myślałam że uda nam sie spotkać tym bardziej że męża brat mieszka w Legnicy, ale odkąd jest Wojtek to oni do nas przyjeżdżają.

:sorry:

Irmo nic nie szkodzi- next time:-D

u mnie przylot do pl bedzie uzalezniony od- ...na zastrzezonym napisze;-)choc chyba same wiecie

oby Irmo!:-D:-D:-D-juz nie moge sie doczekac:-)

i tak - szumi Dorci w glowce- humoerk dopisuje- wiec z przymruzeniem oka i duza toleranmcja prosze czytac to co pisze:-p

ale tak zupelnie powaznie- to SERDECZNIE DZIEKUJEMY ZA KARTECZKI KTYORE NADCHODZA- nie mozna inaczej - bo my nie z tych co dostaja a w zamian nic niedaja;-)bedac na spacerku zaopatrzylismy sie w stos kartek i na pewno odeslemy:tak::tak::tak::tak::tak::tak: beda spoznione, ale prosto z serduchaaaaaaaaaaaa:tak::tak::tak::tak::tak:na zyczeniowym napisze bezposrednie podziekowania:-)

Ale jestem dzis nieżywa po wczorajszym weselu. Potańczyła sobie ca całego. Szkoda tylko, że nie dało się pospać. O 7.00 rano pobudka.:baffled:

reklama
Hej Babeczki!
Dopiero wpadam po weekendzie.
Mamoot, mój nietańczący (no trochę podryguje, ale bardzo niewiele jak na moje mozliwośc:-p) i czuję niedosyt po weselu;-)
Ciekawe jaka pogoda bedzie w Boże Ciało, bo chcemy zrobić działka party;-) Mikusiowi. Torcik zamówiony. Jak będzie lało, to nie wiem co będzie, bo gości w mieszkaniu nie pomieszczę:sorry:

Do góry