reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ciekawe jaka pogoda bedzie w Boże Ciało, bo chcemy zrobić działka party;-) Mikusiowi. Torcik zamówiony. Jak będzie lało, to nie wiem co będzie, bo gości w mieszkaniu nie pomieszczę:sorry:

Mieliśmy ten sam plan, ale chyba jednak zdecydujemy się na domową imprezkę w przyszłym tygodniu. Tzn. Dziadkowie to teraz, 14., ale Zaprzyjaźnione Bachorki ;-);-);-) (z całą ogromną sypmatią do Bachorków) oddzielnie.... I tak będzie Sajgon :-):-):-)

reklama
Oj ja nie do końca odespałam, ale to już pisałam na osobnym wątku.

To niniejszym zamawiamy pogode na długi weekend. Ja oczywiscie na Mazury. :-)

W imieniu Mikusia bardzo dziękujemy Mamootkom, MamieMarcinka i Heatherkom za śliczne karteczki i życzenia!
Mamoot, jesteś debeściak:tak: Żeby wszystkie wiedziały o co chodzi - Mo "popełniła" rysunek samochodu. Mikiemu bardzo się spodobał i stwierdził, że to ... trabant:-D

Udało się wczoraj zrobić urodzinki na działce, ale strach był wielki. Zaczęliśmy o 11 i o 15 akurat skończyliśmy. 5 minut po tym jak weszliśmy do mieszkania rozpętała się ogromna burza. Miki bardzo zadowolony:tak:

Super że imprezka wam się udała , czekamy na zdjęcia :tak::-)

mam nadzieję że od nas też karteczka dojdzie, bo wysyłałyśmy karteczki i w sumie to nie wiem czy do kogokolwiek doszły :eek::sorry:

reklama
A my jutro mamy dzien w samolocie 14 godzin podrozy ... trzymajcie kciuki, zeby lekko minely bo przyznam, ze troche sie boje jak to bedzie z Zoska (nie lubi zbytnio siedziec w miejscu). Odezwiemy sie z wkrotce z nowego lokum...

Mamoot widze,ze mialysmy podobny pomysl bo Julek juz od miesiaca systematycznie pocil sie nad rysunkami urdzinowymi dla zerwcowych kolegow i kolezanek.... tyle, ze nasza teczka z rysunkami i kopertami ciagle z nami:-(... a zaczelismy specjalie wczesniej. Mam nadzieje, ze zza oceanu poczta zabierze.

I jeszcze dodam, ze wszystkim ktorzy przeslali nam karteczki serdecznie dziekujemy. Niestety obejrzymy je dopiero we wrzesniu jak wrocimy do domu (tak jak w zeszlym roku :-().

Do góry