Wiem kochanie ale ja zawsze staram się wszystko robić dokładnieAniknulka wariatkonie chodziło mi o uszczerbienie tylko naprawdę bardzo fajne talerzyki!!! Kwadratowe i bardzo ładne!!!!!!!!!!!!!!!

Mamoot zaraz język mi ucieknie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem kochanie ale ja zawsze staram się wszystko robić dokładnieAniknulka wariatkonie chodziło mi o uszczerbienie tylko naprawdę bardzo fajne talerzyki!!! Kwadratowe i bardzo ładne!!!!!!!!!!!!!!!
A mój mąż dzwonił do mnie dwie godziny temu i mówi siedzę na Polach Elizejskich , jem homara.......a ja mówię mu no a my odgrzewane kopytka![]()
A ja chcę faworów natłuc. Ale skucha zapomniałam kupic krupczatki to jedno.. Gdybym miała mąkę to bym już robiła............
Mamoot gdzieś ty tak zdolnego faceta dorwała;-):-)