reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
azile;
mi również często się napina brzucho - pomimo tego,że biorę ten partusisten. Jak do tej poryz szyjką też było ok ale kto wie... musimy się dzielnie trzymać. ani no - spa, ani magnez nie pomagał..

reklama
a ja dzisiaj po tym pobieraniu krwi jakos slabo sie czuje! Fakt 4 ampułki mi ściągnęła 2 razy sie wkłuwała, do tego gorąco bylo dzisiaj:baffled: i cisnienie mam niższe bo dzidzia walczy o dodatkowa krew rzucajac sie niesamowicie. Do tego caly czas mnie boli prawa reka po igle (2 razy w ta sama żyle mi sie nakłuwala) :baffled: chyba dzisiaj pojde szybciutko spac

ja również na zapas nic nie kupuję - zresztą, mam całą szafę pełną ciuchów i może w coś się zmieszczę.

Dzisiaj zaczęło się składanie mebelków - ufff...nie jest to takie proste... poza tym pokoik się maluje - pod koniec tygodnia powinno być zrobione

Azile, ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Ja też dzisiaj po wizycie :-) Niestety, od kilkunastu tygodni nasze dziecko zawsze podczas USG pięknie się na nas wypina i nie pozwala potwierdzić swojej płci... Ale trzymam się wersji pierwotnej, że jednak dziewczynka :-)
Szyjka jest długa (5,5 cm) i zamknięta, ale dzidzia bardzo mocno się obniżyła i napiera główką na szyjkę - to dlatego od kilka dni chodzę jak paralityk. Nie wspominając o tym, że leży sobie na moim pęcherzu :-D Waży 1850 g, a wszystkie wymiary odpowiadają właściwie dokładnie terminowi z OM. No i tyle, następna wizyta za trzy tygodnie, a więc pod koniec maja.

Ula; Masz rację - wpływ ma również pogoda... jak nie było tak gorąco to sieszyłam się, że nie puchnę - a teraz :szok: poza tym w ciągu dnia jestem strasznie senna...
Co więcej, u mnie też kilka razy było tak,że po pobraniu krwi bolała mnie ręka - tym bardziej boli jak się o tym myśli

ja na szczęście mieszcze sie we wszystkie swoje ciuszki sprzed ciązy, tylko oczywiście obecnie spodnie w pasie musialabym na sile i na leżąco zapinać ale bym zapiela wiec nie jest żle, ostatnio nawet sprawdzalam czy wsadze w nie swoje wielkie 4 litery :laugh2: wiec powinno byc jako tako jak brzusio zniknie:-D a ze moja pasja są ubrania i buty to napewno coś na to lato sie znajdzie;-)

Joas,Azile, Agacinka;
bardzo się cieszęWaszymi pomyślnymi wieściami :-)

Azile;
ja biorę patusisten i zarówno moje jak i Dzidziusiowe tętno jest wyższe. Ostatnio miałam ktg i wynosiło ono nawet 160 - zarówno lekarz jak i położna powiedzieli mi,że wzorcowy wyniki - tak więc nie martw się

reklama
Do góry