reklama
a ja dzisiaj po tym pobieraniu krwi jakos slabo sie czuje! Fakt 4 ampułki mi ściągnęła 2 razy sie wkłuwała, do tego gorąco bylo dzisiaj
i cisnienie mam niższe bo dzidzia walczy o dodatkowa krew rzucajac sie niesamowicie. Do tego caly czas mnie boli prawa reka po igle (2 razy w ta sama żyle mi sie nakłuwala)
chyba dzisiaj pojde szybciutko spac

ja również na zapas nic nie kupuję - zresztą, mam całą szafę pełną ciuchów i może w coś się zmieszczę.
Dzisiaj zaczęło się składanie mebelków - ufff...nie jest to takie proste... poza tym pokoik się maluje - pod koniec tygodnia powinno być zrobione
Dzisiaj zaczęło się składanie mebelków - ufff...nie jest to takie proste... poza tym pokoik się maluje - pod koniec tygodnia powinno być zrobione
Azile, ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Ja też dzisiaj po wizycie :-) Niestety, od kilkunastu tygodni nasze dziecko zawsze podczas USG pięknie się na nas wypina i nie pozwala potwierdzić swojej płci... Ale trzymam się wersji pierwotnej, że jednak dziewczynka :-)
Szyjka jest długa (5,5 cm) i zamknięta, ale dzidzia bardzo mocno się obniżyła i napiera główką na szyjkę - to dlatego od kilka dni chodzę jak paralityk. Nie wspominając o tym, że leży sobie na moim pęcherzu
Waży 1850 g, a wszystkie wymiary odpowiadają właściwie dokładnie terminowi z OM. No i tyle, następna wizyta za trzy tygodnie, a więc pod koniec maja.
Ja też dzisiaj po wizycie :-) Niestety, od kilkunastu tygodni nasze dziecko zawsze podczas USG pięknie się na nas wypina i nie pozwala potwierdzić swojej płci... Ale trzymam się wersji pierwotnej, że jednak dziewczynka :-)
Szyjka jest długa (5,5 cm) i zamknięta, ale dzidzia bardzo mocno się obniżyła i napiera główką na szyjkę - to dlatego od kilka dni chodzę jak paralityk. Nie wspominając o tym, że leży sobie na moim pęcherzu

Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Ula; Masz rację - wpływ ma również pogoda... jak nie było tak gorąco to sieszyłam się, że nie puchnę - a teraz
poza tym w ciągu dnia jestem strasznie senna...
Co więcej, u mnie też kilka razy było tak,że po pobraniu krwi bolała mnie ręka - tym bardziej boli jak się o tym myśli

Co więcej, u mnie też kilka razy było tak,że po pobraniu krwi bolała mnie ręka - tym bardziej boli jak się o tym myśli
ja na szczęście mieszcze sie we wszystkie swoje ciuszki sprzed ciązy, tylko oczywiście obecnie spodnie w pasie musialabym na sile i na leżąco zapinać ale bym zapiela wiec nie jest żle, ostatnio nawet sprawdzalam czy wsadze w nie swoje wielkie 4 litery
wiec powinno byc jako tako jak brzusio zniknie
a ze moja pasja są ubrania i buty to napewno coś na to lato sie znajdzie;-)

Joas,Azile, Agacinka;
bardzo się cieszęWaszymi pomyślnymi wieściami :-)
Azile;
ja biorę patusisten i zarówno moje jak i Dzidziusiowe tętno jest wyższe. Ostatnio miałam ktg i wynosiło ono nawet 160 - zarówno lekarz jak i położna powiedzieli mi,że wzorcowy wyniki - tak więc nie martw się
bardzo się cieszęWaszymi pomyślnymi wieściami :-)
Azile;
ja biorę patusisten i zarówno moje jak i Dzidziusiowe tętno jest wyższe. Ostatnio miałam ktg i wynosiło ono nawet 160 - zarówno lekarz jak i położna powiedzieli mi,że wzorcowy wyniki - tak więc nie martw się
reklama
Podziel się: