reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Fajnie popatrzeć u Agusi i Aniknulki na kreski, piękne i kształtne brzuszki macie moje drogie,:-D:-D:-D
Madziarko a TY jaki masz okrąglutki i zgarbniutki:-):-):-)
Mata nie przesadzaj z tymi rozstępami ja nie widziałam ani jednego, piękna rezydecja dla maluszka z brzeuszka:happy::happy:
Myszka bardzo zgabniutka piłeczka:laugh2::laugh2::biggrin2:

reklama
Gratuluję wszystkim wizytek u Doktorków

Azile a tobie dodatkowo synka. Przynajmniej już wiesz kto mieszka w brzuszku. Czekałaś, czekałaś i się doczekałaś wiadomości.Masz rację najważniejsze, żeby dzidziuś był zdrowy.:tak::-)

Ja miałam wczoraj wizyte ale czułam się do doopy i tylko was poczytałam....
Dziewczynki gratuluje wam udanych wizyt :tak:
Joaś ciesze się że wszystko ok :tak:
Magdziarka to uwiń się z dzidzią na Twoje imieninki, i gienio jeszcze będzie i mamusia dostanie najpiękniejszy prezent :-) mnie się marzy żeby Maja się wykluła 26maja, w dzień Mamy :tak:(zresztą moja mama miała ze mną termin na ten dzień ale ja się pospieszyłam o 6 dni :-D)
azile gratuluje synusia :-)
agacina Ty to masz szyjke do pozazdroszczenia, u mnie 1,5cm.... :szok:
Aniaw trzymaj się kochana, ja też jestem na fenoterolu, wczoraj wynegocjowałam zmniejszenie dawki do 3x1 więc mam nadzieje że pomału organizm mi się wyciszy :tak:
Mnie gin wczoraj nic szczególnego nie powiedział, Malutka rośnie w siłę, gin się zastanawia bo jest duża, główka wskazuje na 38tc, brzucho na 37,3, girki na 37,4, waży 3050 no i kolejna wizyta już za 10 dni, szyjka 1,5 cm i jeszcze na szczęście trzyma, mam więcej leżeć, ale nie jestem ostatnio w stanie, staram się ogarnąć dom coby mieć potem tylko podłogę do przetarcia i kurze, w przyszłym tygodniu męża zagonię chyba do okien, zaczynam czuć presje czasu...:no: do tego czuje się od wczoraj do d.... i jakaś maruda straszna mi się włączyła....

Dziewczynki tak dla rekaksu:

Zróbcie poniższy test, jest naprawdę zadziwiający. Obiecuję, to nie żadna
atrapa. Proszę , zrobicie go porządnie od początku do końca, nie jest zbyt
długi.

Zastanawialiście się kiedyś czy wasz mózg jest normalny czy wyjątkowy? cóż,
zrobicie porządnie to ćwiczenie i znajdziecie odpowiedź!!!!!!

Postępujcie tylko wg instrukcji, odpowiadajcie na pytania jedno po drugim i
tak szybko jak to możliwe, ale nie przechodzicie do kolejnego przed
skończeniem poprzedniego. Nie musicie pisać swoich odpowiedzi. Będziecie
zadziwieni rezultatem!!! gwarantuje !

Ile to jest:

15+6

3+56

89+2

12+53

75+26

25+52

63+32

ech, wiem, wiem, ciężko tak liczyć, ale takie jest ćwiczenie !
wiec powodzenia!!

123+5

SZYBKO!! POMYŚLCIE O JAKIMŚ NARZĘDZIU I KOLORZE!!!
potem przejdzie troszkę niżej.

Jeszcze trochę niżej.

Jeszcze niżej..

Pomyśleliście o czerwonym młotku, prawda???

Jeśli nie, jesteście w 2% populacji, którzy mają rozum na tyle inny, że
mogą myśleć o innej rzeczy.
98% populacji odpowiada 'czerwony młotek' . Do diabla z tym, nie??

Co do rodzenia się wcześniej dziewczynek to u mnie było po terminie i chodziłam jeszcze tydzień w kanałem drożnym a 2 palce. W poprzedniej ciąży miałam buźkę spuchniętą i nos mi się strasznie poszerzył a teraz nic z tych rzeczy.

reklama
Ja mam jeszcze długą szyjkę 3 cm więć moja dzidzia się nie spieszy i dobrze bo jeszcze trochę muszę zrobić choć nie obraziłabym się o te 2 tyg wcześniej urodzić.

Ja idę do ginki dopiero w środę więc wtedy się okaże na bieżąco co tam z szyjką. Patrzyłam dla porównania do karty z pierwszego porodu to szyjkę miała m 1,5 cm a urodziłam dopiero za miesiąc .

Do góry