• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
a my dziś biegniemy na wizyte... Jestem dobrej mysli:) ostatnio wypoczełam i jakos lepiej sie czuje. Najwazniejsze, żeby z małą było wszystko ok! Moze usg będę mieć i poznam wage mojej rozrabiary:) a moze sie okaze ze to synek;)

Kochan, dzieki za slowa wsparcia, ale troszke sie nie zrozumialysmy...
Moj stres, ze to bedzie szybko - szybciej niz przypuszczalam. Zawsze nastawiam sie na dwa tyg pozniej niz termin wyznaczony przez lekarza, wiez "mam luz" ze tyyyyyle czasu przede mna. A tu wczoraj mi lekarz powiedzial, ze termin mam na 25, wiec jak nie urodze do 17, to bedzie prowokacja porodu - zebym przypadkiem w domu nie urodzila. Wynika to z tego ze podczas porodu z Bartem (jedyny ktory rozpoczal sie fizjologicznie) nie mialam regularnych skuczy, lezac przechodzily - byly co 5-25 minut, przypadkiem trafilam do szpitala-wtedy sie okazalo, ze mam szyjke do pol centymetra i rozwarcie na 3 palce. Odmowilam hosptalizacji choc reka mi drzala... Pojechalam do domu zabrac torbe, pozegnac sie z dziecmi. Plan byl taki ze klada mnie na patologie. Jak wrocilam miam 5 cm rozwarcia i nadal brak skurczy regularnych i nadal zanikaly jak sie kladlam!!! No i dlatego lepiej to miec pod kontrola - bo musi po porodzie byc kontrola kadiologiczna Malej. No i stres jest taki, ze czas raptem mi sie "skurczyl" o 3 tygodnie. A ja w polu, w domu remont - never ending - kolejne opoznienie z drzwiami wewnetrznymi, kolejni fachowcy opozniaja terminy i 'trafia mnie' od gory do dolu. Musze przyspieszyc. A porodu sie przedwczesnego nie boje.Tego stresu nie mam....
O tesciowej napisze jak bede mia wiecej czasu...

reklama
Witam Was Kobietki :-)
Dzisiejsza noc jakaś ciężka dla mnie była... Oprócz standardowego chrapania Jacka - dokuczało mi ciągłe latanie do wc, opuchnięte palce, których nawet nie mogłam zginać (podobno w nocy nie powinno się puchnąć), duchota w pokoju oraz to,że nie mogłam się wygodnie ułożyć... Dzisiaj znowu stawia się brzuch - czasami nawet boli - i to chyba na tyle - wyżaliłam się bo wiem, że zrozumiecie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry