reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja staram sie dodzwonic do mojego gina ale chyba ma dyzur...;-/ jak dobrze pojdzie to na jakas 20 sie na wizyte umowie;)))) mam nadzieje ze tez bedzie dobrze i ze nie mam zadnej infekcji czyc czegos takiego;)))

reklama
Kochana Flexy chetnie urodze nieco wcześniej ale za dwa tygodnie( 20 maja) mam jeszcze wizyte u ginka i będzie znów sprawdzał wagę...teraz jeszcze Antoś za mały ...ale myslę, ze za a tygonie będzie też powyzej 3 kg..i możemy rodzic. A twój maluszek to pewnie niedługo sie też wyprowadzi z brzuszka. Jest juz wagowo spory no i ta szyjka. Ale numer zaczynam czuc presję, nerwowoś i takie oczekiwanie...niedługo się zacznie czerwcowy BB
A ja Madziu mam 23 maja urodzinki razem z moją mamusią (niezły prezent dostała nieeeeeee:-):-):-):-D:-D:-D a może Twój Antoś zrobi taka niespodziankę cioci:tak::tak::tak: i wyjdzie z brzuszka na moje urodzinki :tak::tak:

Trzymam kochane mocno nóżki i ich nie bede puszczać conajmniej do 28 maja:wink::unsure:

Snoopy, próbowałam. I kromke i herbatnika - miałam wprawę przez pierwsze 5 miechów :-) ale to co wtedy skutkowało teraz nie pomaga:-( samopoczucie do d... no i głodna jestem:sorry2: idę zaryzykować, coś zjeść, bo od pustego żołądka też mi lepiej nie będzie:sorry2:
Od wczoraj strasznie ciagnie i kuje mnie krocze... Mnie tez jakos mdli po wszystkim co zjem ale jakos na wymioty na szczescie mnie nie sciaga..
ciesz się ciesz, bylebyś sobie nie wykrakała i nagle nie pokochała łazienki:-p
Flexy, wracaj do zdrówka jak najprędzej:sorry2:

Mata, może źle spałaś?? Wiesz, źle głowę ułożyłaś albo cuś?? Polecam mokry zimny ręcznik na czoło, pomaga - sprawdzone na sobie:sorry2:

A mi jakos od rana serce wali jak oszalale...;-/ moze dlatego ze magnezu dzisiaj jeszcze nie bralam??? Lapli mi sie nie trzesa tylko jakies takie jakby ciarki??

Ja lazienke pokochalam z innego powodu:-):-):-) a to siusiu co 20 min, a ostatnio straszliwa biegunke mam i potrafie debatowac bardzo dlugo, przy tym jakos dziwnie brzuch mnie pobolewa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieje ze ginek znajdzie dzisiaj chwilke dla mnie i mnie przebada, bede spokojniejsza:tak::tak::tak:

Snoopy spokojnie, wszytsko będzie dobrze, a przygody kibelkowe może ze stersu masz :sorry2:

Ja turlam się na pocztę ta pracę wysłć, może mi migrena przejdzie :sorry2: ale coś czuję, że mnie będzie trzymać kilka dni :baffled: jak ja tego nie cierpię :no:

reklama
odebralam wyniki:baffled: wynik norma
krzywa cukrowa 0m (ciąża) 9,1 mmol/l 3,3 - 5,8
krzywa cukrowa 60m (ciąża) 8,3 mmol/l do 7,8

ups:baffled:

Do góry