A ja staram sie dodzwonic do mojego gina ale chyba ma dyzur...;-/ jak dobrze pojdzie to na jakas 20 sie na wizyte umowie
))) mam nadzieje ze tez bedzie dobrze i ze nie mam zadnej infekcji czyc czegos takiego
))
reklama
A ja Madziu mam 23 maja urodzinki razem z moją mamusią (niezły prezent dostała nieeeeeee:-):-):-)Kochana Flexy chetnie urodze nieco wcześniej ale za dwa tygodnie( 20 maja) mam jeszcze wizyte u ginka i będzie znów sprawdzał wagę...teraz jeszcze Antoś za mały ...ale myslę, ze za a tygonie będzie też powyzej 3 kg..i możemy rodzic. A twój maluszek to pewnie niedługo sie też wyprowadzi z brzuszka. Jest juz wagowo spory no i ta szyjka. Ale numer zaczynam czuc presję, nerwowoś i takie oczekiwanie...niedługo się zacznie czerwcowy BB

Trzymam kochane mocno nóżki i ich nie bede puszczać conajmniej do 28 maja

Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Snoopy, próbowałam. I kromke i herbatnika - miałam wprawę przez pierwsze 5 miechów :-) ale to co wtedy skutkowało teraz nie pomaga:-( samopoczucie do d... no i głodna jestem
idę zaryzykować, coś zjeść, bo od pustego żołądka też mi lepiej nie będzie

Flexy, wracaj do zdrówka jak najprędzej
Mata, może źle spałaś?? Wiesz, źle głowę ułożyłaś albo cuś?? Polecam mokry zimny ręcznik na czoło, pomaga - sprawdzone na sobie

ciesz się ciesz, bylebyś sobie nie wykrakała i nagle nie pokochała łazienkiOd wczoraj strasznie ciagnie i kuje mnie krocze... Mnie tez jakos mdli po wszystkim co zjem ale jakos na wymioty na szczescie mnie nie sciaga..

Flexy, wracaj do zdrówka jak najprędzej

Mata, może źle spałaś?? Wiesz, źle głowę ułożyłaś albo cuś?? Polecam mokry zimny ręcznik na czoło, pomaga - sprawdzone na sobie

Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Ty delirkę masz Snoopy i tyle
nieładnie tak i jeszcze na brak magnezu zrzucasz.... 

Ja lazienke pokochalam z innego powodu:-):-):-) a to siusiu co 20 min, a ostatnio straszliwa biegunke mam i potrafie debatowac bardzo dlugo, przy tym jakos dziwnie brzuch mnie pobolewa

mam nadzieje ze ginek znajdzie dzisiaj chwilke dla mnie i mnie przebada, bede spokojniejsza

mata-kow
mama do kwadratu :)
Snoopy spokojnie, wszytsko będzie dobrze, a przygody kibelkowe może ze stersu masz 
Ja turlam się na pocztę ta pracę wysłć, może mi migrena przejdzie
ale coś czuję, że mnie będzie trzymać kilka dni
jak ja tego nie cierpię 

Ja turlam się na pocztę ta pracę wysłć, może mi migrena przejdzie

Nie medrkuj tak:-):-):-) moge sie zalozyc ze tez bys miala jak bys fenka bralaTy delirkę masz Snoopy i tylenieładnie tak i jeszcze na brak magnezu zrzucasz....
![]()

a do tego ten straszny cykor przed wizyta

reklama
Podziel się: