Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja Madziu mam 23 maja urodzinki razem z moją mamusią (niezły prezent dostała nieeeeeee:-):-):-)Kochana Flexy chetnie urodze nieco wcześniej ale za dwa tygodnie( 20 maja) mam jeszcze wizyte u ginka i będzie znów sprawdzał wagę...teraz jeszcze Antoś za mały ...ale myslę, ze za a tygonie będzie też powyzej 3 kg..i możemy rodzic. A twój maluszek to pewnie niedługo sie też wyprowadzi z brzuszka. Jest juz wagowo spory no i ta szyjka. Ale numer zaczynam czuc presję, nerwowoś i takie oczekiwanie...niedługo się zacznie czerwcowy BB

a może Twój Antoś zrobi taka niespodziankę cioci

i wyjdzie z brzuszka na moje urodzinki 

idę zaryzykować, coś zjeść, bo od pustego żołądka też mi lepiej nie będzie
ciesz się ciesz, bylebyś sobie nie wykrakała i nagle nie pokochała łazienkiOd wczoraj strasznie ciagnie i kuje mnie krocze... Mnie tez jakos mdli po wszystkim co zjem ale jakos na wymioty na szczescie mnie nie sciaga..

nieładnie tak i jeszcze na brak magnezu zrzucasz.... 

mam nadzieje ze ginek znajdzie dzisiaj chwilke dla mnie i mnie przebada, bede spokojniejsza

Nie medrkuj tak:-):-):-) moge sie zalozyc ze tez bys miala jak bys fenka bralaTy delirkę masz Snoopy i tylenieładnie tak i jeszcze na brak magnezu zrzucasz....
![]()

jak bylam ostatnio to lapki mi sie tak spocily ze az sie wtydzilam....