reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja troche z innej beczki, bo w sumie nie wiem gdzie mam zadać to pytanie:baffled:
czy któraś z Was używała kremu na przebarwienia? wiem ze to dziwne, bo najczęsciej go stossują kobiety po 50 rz:errr::errr:
nie wyszły mi plamy podczas ciąży, ale mam pozostałości po zaskórnikach i takich tam brzydactwach:-:)frown::confused2: bede chodzisz jak ten ninja hi hi
:ninja2:

reklama
Nie medrkuj tak:-):-):-) moge sie zalozyc ze tez bys miala jak bys fenka brala:-p:-p
Pewnie masz rację, więc ciesze się że go nie biorę. Widzisz, Ty masz delirkę a ja haftuję:-p bo co siusiania to chyba wszystkie tak mamy :-p

Mata, miłego spacerku życzę :-) i oczywiście przejścia migreny - znam ten ból:-(

Joaś to ja rozumiem cię w 100%. Ja dwójke rodziłam po terminie a teraz mam te skurcze. Właśnie wstałam z łóżka bo mnie znowu chyciły. W domu b...el, nie mam siły na porządki. Jeszcze zostało co nieco pomalowac. Ja nie mam co spakować do torby i dla maluszka też jeszcze nic nie przygotowałam. I tak myślę że jak mine chwyci nagle to koszmar!!!!!!!!!!!!!!
Ale Joaś musimy sie po prostu zmobilizować i szybciutko zrobić zakupy i być gotowe do porodu . A remonty, no cóż .............. muszą iść swoją drogą.

Aniu ja używałam takiej maści kiedys na przebarwienia plamki i blizny z apteki - bo mi zostały ślady po ugryzieniach komarów po lecie i zrobiły się ciemniejsze plamki ale to stosowałam na nogi i nie wiem jak to skutkuje na inne części ciała. Myslę, że najlepiej poradzić się dermatologa - bo to poważna sprawa zeby sobie nie zrobić krzywdy

Dopisuję bo mi się przypomniała nazwa a i sama musze kupic
Postać:
KREM

Producent: DRULA

Opakowanie: 30 ML

Działanie:
Wybiela plamy i znamiona barwnikowe w hiperpigmentacji skóry (np. ostuda), jak również związane z zaburzeniami metabolizmu wątroby (plamy wątrobowe). Skutecznie usuwa przebarwienia posłoneczne, piegi i plamy na skórze, spowodowane wiekiem (plamy starcze). Krem ma lekkie i nietłuste podłoże, szybko się wchłania.

Skład:
Krem zawiera skoncentrowaną dawkę naturalnego hydrochinonu (arbutyny), uzyskaną z mącznicy lekarskiej (Arctostaphylos Uva Ursi). Zawiera również sproszkowany kwas mlekowy (alfahydroksykwas), oksybenzon oraz filtr przeciwsłoneczny UVA i UVB.

Stosowanie:
Przed zastosowaniem dokładnie oczyścić (umyć) skórę. Krem nanieść na przebarwione partie skóry dwa razy dziennie (rano i wieczorem). Nie stosować na zranioną lub podrażnioną skórę. Unikać kontaktu z oczami. Przerwać stosowanie w przypadku podrażnienia skóry. Unikać silnego nasłonecznienia. Kuracja powinna trwać 4-6 tygodni.

Znowu jakieś choróbska :baffled: dziewczyny nie chorować ;-) trzymam kciuki żeby wszystkie dolegliwości przeszły :tak::tak::tak:

A ja dzisiaj w o 3 w nocy obudziłam się z potworną migreną :baffled: nie mogłam zasnąć. Wstałam, przekąsiłam coś i wzięłam tabletkę. Po półtorej godziny przeszło i zasnęłam. Mąż wstawał do pracy przed 6 to się obudziłam i znów migrena :baffled: jakoś przysnęłam, ale ciągle mnie głowa boli :-( ciśnienie mam ok... Skąd ona mi się wzięła :baffled:
Mata widzisz ja mam te bóle głowy od kilku dni i też tylko prochy pomagają. Joaś pisała że trzeba pić dużo wody. Więc pije może to tobie pomorze.

Magdziarko;
moja skromna torba chyba nie będzie wystarczająca - będę musiała zabrać prawdziwą walizę na kółkach ;-);-)

Dzięki Madziarko zaraz poszukam w necie tego kremu :rolleyes::rofl:
a tak a propo tojej wyliczanki,to nie wiem czemu pomyśłałam sobie o żółtym wiaderku:baffled:

reklama
Do góry