reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Piękne, doradźcie coś mądrego - drugi dzień pod rząd cokolwiek zjem, to wymiotuję:-( byłam u mojego Gina trzy dni temu, mówiłam że wróciły mi mdłości i wymioty, ale stwierdził, że wszystko jest w porządku i że to się zdarza. Ja nie twierdzę, ze się nie zdarza, ale ile można?? Może macie jakiś sprawdzony patent?? Uprzedzam, miętka nie pomaga. :-:)-( pomóżcie kochane

reklama
Myszka, moge Ci poradzic jedynie male porcje, a niestety zdarza sie, ze kiedy dzidzia uciska wysoko to pojawiaja sie wymioty...
Flexy kuruj sie, kuruj.....

Dziewczyny gratuluję wizyt!!!!
Aniu trzymam kciuki, żeby dziciaczek nie chciał się za szybko z mamą rozstawać ;-):tak::-)

Ja aż się boję wizyty w przyszłym tygodniu, a na dodatek mąż panikuje, że lada dzień urodzę :baffled:

mnie też teraz czasami mdli... i tak się nad tym zastanawiałam.
Flexy;
Masz rację, jak Mamcia chora to Dzidzia cicho siedzi - też tak niedawno miałam... Wszystko będzie dobrze - najważniejsze,że gorączki nie ma. Dużo zdrówka Kochana..

Ja jeszcze nie robilam badań i myślę,że w pon. lekarz mi je zleci - z tym, że nie wiem jak ja się wdrapię po schodach na pobranie krwi...

Myszka a probowalas z ta kromka chleba z samego rana??
Flexy trzymaj sie i nie kichaj za duzo;)) Moze siedzialas przy otwartym oknie i Cie owialo??
Od wczoraj strasznie ciagnie i kuje mnie krocze... Mnie tez jakos mdli po wszystkim co zjem ale jakos na wymioty na szczescie mnie nie sciaga..

Anulka;
Trzymaj się dzielnie - musi być dobrze. Ta wydzilina to może jakaś infekcja?? ja miałam tak często i dostawałam na to leki dowciapne - no i jakoś było ok (przynajmniej na jakiś czas).
Flexy;
Duża ta Twoja Dzidzia :-) Widzę,że Masz tak samo jak i ja - zmuszają do leżenia a tu cały czas jest coś do zrobienia w domku - i nici z wylegiwania się...

GTC ( G chyba skrót od glukozy) - czyli pewnie cukier albo to obciążenie....
Skrót od glukozy to Glc, a GTC nie wiem:baffled:
Flexy widze że Ty i ja mamy bardzo pobonie, ja mam kaszel i katar od tygodnia, a teraz jeszcze te leki:wściekła/y::wściekła/y:
Myszka współczuję Tobie tych wymiotów, wiem co to znaczy, w pierwszych miesiącach najlepszym moim przyjacielem był kibelek:realmad::realmad::hmm::hmm::hmm:

reklama
Znowu jakieś choróbska :baffled: dziewczyny nie chorować ;-) trzymam kciuki żeby wszystkie dolegliwości przeszły :tak::tak::tak:

A ja dzisiaj w o 3 w nocy obudziłam się z potworną migreną :baffled: nie mogłam zasnąć. Wstałam, przekąsiłam coś i wzięłam tabletkę. Po półtorej godziny przeszło i zasnęłam. Mąż wstawał do pracy przed 6 to się obudziłam i znów migrena :baffled: jakoś przysnęłam, ale ciągle mnie głowa boli :-( ciśnienie mam ok... Skąd ona mi się wzięła :baffled:

Do góry