reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie w okolicy dużego wyboru nie ma. Nawet nie ma sklepu typowo dla przyszłych mamuś :-(
Ja spodenki kupiłam z topone, jakaś polska firma. Jeansy ze stretchu ze wstawką bawełniana za 95 zł (kapitalne!!! jak mi więcej w biodra pójdzie, to się rozciągna i nie będą się wpijać w ciało jak ze zwykłego dżinsu, a poza tym są fajnie dopasowane a nie jakieś wory;-)). A rajtuzy ciążowe grube, solidne za 12 zł. Firmy już nie pamiętam. A w internecie nie mogłam spodni znaleźć za mmniej niż 120 zł, a rajstop za 20 zł.

reklama
Kiedys zrobilam sobie zdjecie tylko ciemne trochu bo Kubus spal juz w naszym lozku.

dsc01677mr6.jpg

dsc01679kp1.jpg

:-)cześć dziewczyny. Od jakiegos czasu przygladam sie wypowiedziom na tym forum. dzis postanowiłam dołączyć. mam na imię Magda. mieszkam w Olsztynie. Jestem mama Olka, który w lutym skończy 7 lat. i tak jak wy tu wszystkie zostane mama w czerwcu 2008 . pozdrawiam Was wszystkie!

:-)cześć dziewczyny. Od jakiegos czasu przygladam sie wypowiedziom na tym forum. dzis postanowiłam dołączyć. mam na imię Magda. mieszkam w Olsztynie. Jestem mama Olka, który w lutym skończy 7 lat. i tak jak wy tu wszystkie zostane mama w czerwcu 2008 . pozdrawiam Was wszystkie!
Witaj miło że do nas dolączyłaś moze w koncu znajdzie sie ktos zebyrozkręcił na dobre nasz wątek pozdrawiam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry