Absolutnie nie uraziłaś.
Poprostu nasze dziewuszki za dobrze wychowane i nie potrafią tupac nogami jak cos im sie nie podoba.Jestem pewna ze to głównie wina języka i tego ,że nas przyzwyczajono do innego traktowania.Poczytajcie relacje z porodów na innych forach.Do dzisiaj położne sa aroganckie,żadaja zapłaty za pomoc przy dziecku po porodzie
Ja tez pamietam jak połozne potrafiły drzec morde do rodzącej-Dawałas dupy to teraz nie drzyj sie.Albo-Przyj debilko bo dziecko udusisz

.Słyszałam na własne uszy.A biedulki słowem sie nie poskarżyły.
Gdyby tutaj ktos tak sie do Ciebie odezwał,to Angielka wyszarpałaby takie odszkodowanie za obraze,ze szpital by sie nie pozbierał.A Polka uznałaby że tak ma byc.Dopiero tutaj nauczyłam sie walczyc o godne traktowanie-bo mnie koleżanki angielki nauczyły i wytłumaczyły jak sie nalezy zachowywać.I ważne też,że tu lekarze nie kryją kolegów po fachu gdy tamci popełnia błąd lekarski-u nas w Polsce z pacjenta zrobią wariata i oszusta.

Gdyby tutaj ktos tak sie do Ciebie odezwał,to Angielka wyszarpałaby takie odszkodowanie za obraze,ze szpital by sie nie pozbierał.A Polka uznałaby że tak ma byc.Dopiero tutaj nauczyłam sie walczyc o godne traktowanie-bo mnie koleżanki angielki nauczyły i wytłumaczyły jak sie nalezy zachowywać.I ważne też,że tu lekarze nie kryją kolegów po fachu gdy tamci popełnia błąd lekarski-u nas w Polsce z pacjenta zrobią wariata i oszusta.