Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a tu na odwrót ciagnie się jak guma do żucia 
Kurcze głuszku dzięki za odpowiedz a ja kupiłam 1 paczkę i panią rżnę musze dokupić jeszcze ze 2 co najmniejja kupiłam 5 bo ostanio miałm 3 i mi brakło. W pierwszą noc zużyłam chyba całą paczkę.
Kurde ja dziś poszłam po bułki z Marysią do sklepu i zostawiłam mieszkanie otwarte![]()

mi już nie stety nie pomaga jak potrzymam nogi w górze tak się zastanawiam czy nie robi mi się zatrucieLimba trzymaj sie dzielnie.
Asiowo biez magnez i wypoczywaj jak najwiecej, bedzie dobrze))
A ja jakos nie mam powodow do nazekania)) Magnezik biore 2 razy dziennie, skurczy lydek nie mam zadnych
)) I gdyby nie ro ze dzidzia sie wierci i brzuszek jest pokaznych rozmiarow to myslala bym ze nie jestem w ciazy
))) A co do puchniecia stopek to mi chyba dzisiaj ciapke spuchly ale sie polozylam z nogami w gorze i szybciutko przeszlo
))