• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hej kobietki.
Ja juz wróciłam z miasta. Padam z nóg. Idę odgrzać wczorajszy obiad...i chyba będę musiała poleżeć. jestem do niczego. Dzisiaj pojechałam do bankomatu - stoję szperam w torebce nie mam karty no nic. Weszłam do środka wybrałam kasę z okienka...Jadę do p. doktor. Wychodzę z receptami dla Olka myslę schowam do takiej różowej małej teczuszki z moja kartą ciąży..nie ma. Wsiadłam do auta i tak zadzwoniłam do Reserved tam wczoraj ostatni raz używałam karty - 0 jest czeka na mnie u kierownika sklepu ( podobno wołali mnie przez megafon jak wyszłam ze sklepu). Dzwonie do banku zostawiłam tam dokumentację medyczna. POjechałam do hurtowni zabawek bo dzisiaj do teściów zjeżdża rodzinka i jest dwóch chłopców to trzeba zrobić prezent ...jadę coś mi szouje pod maską . Wysiadam patrzę - wisi mi taka klapa...weź teraz szukaj kanału , żeby przykręcic bo się urwie. Myslę zadzwonie do męża - nie mam komórki. Dobrze, że Olkowi niedawno oddałam taką starą swoją i ją wziął - ale nie ma nic na karcie - lecę do kiosku doładować. ufff wracam dzwonię do siebie - komórka jest ( gdzieś w samochodzie) w bagażniku. Mówię Wam dziewczyny :szok::szok::szok:do tego poszły mi trzy stówy 100 dentystka, 80 neurolog, 70 zabawki i mała spożywka( mikrusieńka)

Idę bo umrę z głodu!!!

reklama
Ula nie przejmuj sie tak! Wiem ze to potrafi tak wkurzyc człowieka ale nie wrato sie tak denerwowac! I tak zrobicie jak bedziecie chcieli! niech sobie gadają... a Ty mniej to gdzieś ;-) a teraz rozkoszuj sie ładem i porzadkiem domowym i maluszkowym... a nie to co u mnie i u Maty :no::wściekła/y: i pewnie nie tylko...:baffled:

hehe ciekawe co tam u Snoopy! :sorry2: No nasza najmłodsza czerwcóweczka się nam rozdwaja! A mowią ze starszym pierwszeństwa trzeba ustąpić :laugh2: żarty żartami ale mam nadzieje ze u niej ok. U mnie po wizycie wszystko ok mialam tylko pomiary ciśnienia i tętna. Wszytko super ćiśnienie wzorcowe tętno malutkiej miarowe. Ginka kazala przyjść za tydzień, a u mnie skurczy 0 :dry:tylko czasem brzucio jak przy okresie pobolewa a tak to zupełnie nic!

Ula, to gratulacje, że wizyta udana, a tym, że się jeszcze nic nie rozkręca się nie martw, na każdą przyjdzie czas ;-)

ja mam wizytę dopiero za 2 tygodnie i chyba do tego czasu zwariuję :baffled: jednak to lepiej, jak wizyty pod koniec są częściej :tak:

Magdziarka nie zazdroszcze pechowego dnia:wściekła/y::szok: dobrze ze juz jestes w domku! Zycze smacznego obiadku i odpoczywaj duzo... nalezy Ci sie jak najbardziej!
Kobitko powiedz nam skad Ty masz w sobie tyle energii???;-):tak:

Magdziarko podziwiam wytrwałości! Ja już bym ataku paniki dostala jakbym nie mogla znaleźć karty! Tyle opanowania pozazdrościć!;-)

Ja też dzisiaj u dentysty bylam, 120 zł mnie ta "przyjemność" kosztowała, zakupy przedweekendowe.Za to Panie w rzeźni były bardzo miłe i obsłużyły mnie po za kolejką (co niegy sie prawie nie zdaża ze ktoś mnie przepuszcza) , "odwiedzinki" w NFZ-cie , trzeba bylo w koncu dane zmienic! Do tego zaczął sie weekendowy ruch na drogach i człowiek oczy dookoła głowy musi mieć.:dry:

Ula nie denerwuj się !!:blink:
Magdziarko nie zazdroszczę ci tego dnia:-(!!!!!!!!!!!!!!! Ale te roztargnienie to rozumiem w 100% sama ma bardzo rózne przygody.

A ja dzisiaj męczę sie ze swoją gromadką. Pogody nie ma, dzieciaki sie nudza na całego . Ja nie mam pomysłów na zabawy bo najchętniej to bym sobie polerzała. A do wszystkiego to mam mega zgagę , zaraz wypali mi gardło na wylot:szok::baffled::crazy:

A ciekawe co u naszych dziewczyn w szpitalach. Mam nadzieje że snoopy lilianka jakoś sie trzymają

reklama
ja zbytnio nie martwie sie tym że u mnie nic jeszcze sie nie rozkręca. To tylko znaczy ze corcia grzeczna dziewczynka i słuch mamy!:-D I tak jak ją prosiłąm nie ma zamiaru sie wykluwać przed 1 czerwca. Ona wie ze musi sie wstrzymać aż rodzice pozałatwiają swoje sprawy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry