Jotemka
Fanka BB :)
przy robieniu usg mierza ilosc wod plodowych...Ja też nie miałam jeszcze badanych wód![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przy robieniu usg mierza ilosc wod plodowych...Ja też nie miałam jeszcze badanych wód![]()
No wlasnie, tylko ze norma jest od 5 do 20 AFI. Mialam nadzieje, ze sie dowiem ile Wy macie. Ja mam 19. "Troche" za duzo, za tydzien kolejne usg.Ja w opisie usg mam napisane tylko , że poziom wód płodowych w normie:-)
Widzisz Joasiu natura sama upomni się o odpoczynek. Trzymam za ciebie kciuki mam nadzieje że wszystko sie dobrze skończy. Nie przemęczaj się, załatw sobie tą pomoc do domu częściej , a napewno będzie lepiej!!!!!! No i nie rób z siebie kobiety nie do zdarcia , bo musisz teraz odpoczywać. Po porodzie będziesz miała i tak urwanie głowyWiem, dzis rozmawialm z lekarzem.. Jak tak lej pojdzie czeka mnie patologia... Ale moze to dobrze, troche sobie odpoczne![]()