• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwoszku-jak ja bym tez chciala miec juz malutka przy sobie!I zeby byla taka grzeczniutka jak Twoja Bogna:-)Buziaczki dla Ciebie i Twoich dzieciatek:-)

A ja bylam wczoraj u ginki.Po tych wszystkich skurczach,napieraniach malej na szyjke-bylam przekonana,ze porod juz blisko.Ale jednak nie.Szyjka zamknieta i daleko (takie okreslenie ginki).Duuuzo wod plodowych,ale na wykazie z usg nie podane ile.Majka sobie akurat smacznie spala i dala sie ladnie zmierzyc.Wazy juz 3kg,a dlugosc +/- 49cm :-) Wiec nawet jakby sie juz pojawila na swiecie,to wszystko byloby w porzadku.
Ciscienie w normie (130/80).
Przez ostatnie 2 tygodnie przytylam az 3kg,ale w/g ginki to glownie plyny.No i na poprzedniej wizycie nic nie przytylam,wiec jest ok.W sumie mam 14kg do przodu.

Najbardziej mnie w tej ciazy zadziwia,ze ani razu nie mialam zadnej infekcji!Przed ciaza owszem,czasem nawet za czesto-a teraz,kiedy organizm teoretycznie jest bardzie narazony,to nic mnie nie lapie-mimo objawow wyniki z laboratorium sa negatywne :-)

reklama
Kolej na mój dowód, że jeszcze nie uległam rozdwojeniu :). Kochane, wczoraj w końcu kupiliśmy aparat...bardzo chciałabym wstawić zdjęcie gołego brzuszka, ale te rozstępy...masakra:sorry2:

Załączniki

• 36 tydzień.JPG
    36 tydzień.JPG
    69,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 36 tydzień (2).JPG
    36 tydzień (2).JPG
    81,9 KB · Wyświetleń: 47
WITAM MAMUSIE
Trzymajcie sie i pijcie herbate z liści malin ,naprawde pomaga w odpowiednim terminie na szybsze rozwieranie sie szyjki podczas porodu-dwie stołowe łychy na garnuszek.-POWODZENIA I ZYCZE SZBKICH P L U M:-)
Gosiu serdeczne zyczonka urodzinowe dla Twojej coruni,pewnie macie super party dzisiaj i pierwsz swieczuszka na torcie,gratuluje rodzica i malutkiej,milego dnia:-)

To ja się melduje po wizycie u doktorka. Wszystko ok. Jak sie pojawią jakieś dolegliwości to w poniedziałaek ma przyjść na KTG do szpitala. To wtedy zbada dokładnie. Teraz nie chciał zaglada:-). Dzidzia ok 3 kilogramów i doktorek mówi ze mogę juz rodzić. Według niego już jestem w terminie:szok:, dzidzia donoszona. Mam zakaz tylko porodu międzi 30maja a 6 czerwca bo gin idzie na urlop. Jak bym na jego urlopie nie urodziła to 7 na KTG mam sie stawić. Mam nie brać juz nospy ani magnezu. Tylko zelazo. A warze 70 kilogramów, czyli tak samo jak w poprzednich ciążach. Czyli nie tyje więcej niż 70:-)

Azile gratuluję wizyty!!!

U nas dzisja pogoda pod zdechłym psem - rozpadało się. leżałam dzisiaj do10 w łóżku. dalej nic mi się nie chce. Zbieramy się na cały dzień do teściów. Marzyło mi się wylegiwanie na leżaku ale niestety.....za to obiad bedę miała z głowy i troszkę Olka, bo będzie się bawił z małymi gośćmi , którzy są u teściów.

Dziasiaj chyba Snoopy wraca do domku!
Ciekawe kiedy Liliankę wypuszczą po CC?

reklama
A ja już chciałam ciebie wywoływać do tablicy!!!!!!!!!!!! Co dzień to później sie odzywasz na bb.
Magdziu odpoczywaj u teściowej i się obiadaj. Aż ci pozazdroszcze tego że nie musisz gotowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry