marlena nad
:)
Zycze Ci tego Kasiu bo pewnie juz jestes wymeczona bidulko;-)marlena fajnie by bylo jakby chcial faktycznie sie juz urodzic![]()
Magdziarka a moze twoj dzidzius bedzie pilkarzem i dlatego mamusie tak kopie;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zycze Ci tego Kasiu bo pewnie juz jestes wymeczona bidulko;-)marlena fajnie by bylo jakby chcial faktycznie sie juz urodzic![]()
Magdziarka a moze twoj dzidzius bedzie pilkarzem i dlatego mamusie tak kopie;-)

ale jak dobrze pójdzie, to wieczorem przerzucimy całą kuchnię :-) ja oczywiście za dużo nie pomogę w noszeniu mebli, ale zawsze coś tam zrobię, żeby szybciej było ;-) jednak jak tylko jest chwilka wolna (jak np. teraz;-)), to mykam do łóżka, nogi w górę i leżę, co by dzieciaczek nie myślał już wychodzić ;-)

tak sie ciesze, wszystko stoi u teściów :-) byłam z kolei w mieszkaniu i jak weszłam to myślałam ze sie przewróce!!! Totalny bałagan, wszędzie pełno kurzu od tych gładzi- dopiero co remontowaliśmy kuchnie, łazienke i przedpokój- a juz nic nie widac!!! 

po remoncie pokoi bda musieli wymalowac przedpokój i kuchnie!!! I powoedzieli ze remont sie przedłuży przynajmniej bedzie jeszcze tydzień- a mieliśmy juz we wtorek wchodzić z meblami 
jestem zdenerwowana i wściekła!!! Ide zobaczyc jak ciasto sie piecze bo pieke dla szwagierki z okazji urodzin ;-)