• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ewcia śliczny brzusio, zgrabniutka mamusia, tylko pozazdrościć :tak::-):-):-)

Mi to nawet się już fotek nie chce pstrykać, bo wyglądam jak olbrzymi balon, nawet mąż mówi teraz do mnie: moje kochane arbuziki :sorry2:

Dziewczynki nie martwcie się , jeszcze troszkę , jakoś wytrzymamy.
Magda z tego co widzę ma kabelek od komóry do kompa żeby mmska od razu i zdjątka przesłać cioteczkom. Tak więc proponuję żeby mamuśki szybciutko robiły mmski i przesyłały zdjątka dzidziulków . Nie wiem która z was jeszcze ma kabelek. Ja niestety nie mam . :-)

Nie zawsze trzeba mieć kabelek, czasem wystarczy laptop i bluetooth;-) ja mam nadzieję mężulka wtajemniczyć w obsługę forum, żeby świeże zdjątka podrzucił, zanim ze szpitala wrócę ;-):tak:

U mnie w końcu ruszyło z remontem. Dzisiaj przez 2 godziny jeździliśmy i szukaliśmy pochłaniacza do kuchni, taaaaaaaaki jest u nas wybór :baffled: ale jak dobrze pójdzie, to wieczorem przerzucimy całą kuchnię :-) ja oczywiście za dużo nie pomogę w noszeniu mebli, ale zawsze coś tam zrobię, żeby szybciej było ;-) jednak jak tylko jest chwilka wolna (jak np. teraz;-)), to mykam do łóżka, nogi w górę i leżę, co by dzieciaczek nie myślał już wychodzić ;-):tak::-D

Dziewczyny gratuluje udanych wiozyt.
Ja ide w przyszlym tyg. Na razie nic sie nie dzieje . Pojadłam w koncu truskawek. Oj tego mi dzisiaj bylo trzeba. Az dostalam powera i posprzatalam po swojemu mieszkanko.

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt!!!
Ja dzisiaj byłam z Ł na zakupach- w końcu!!! Kupiłam piękne łóżeczko z szufladą, pościel z ochraniaczami i baldachimem- nie mogłam się o przeć, fotelik do auta, yen dmuchany przewijak co jest w ikei i rećznik z kapturkiem i inne mniejsze pierdołki :-):laugh2: tak sie ciesze, wszystko stoi u teściów :-) byłam z kolei w mieszkaniu i jak weszłam to myślałam ze sie przewróce!!! Totalny bałagan, wszędzie pełno kurzu od tych gładzi- dopiero co remontowaliśmy kuchnie, łazienke i przedpokój- a juz nic nie widac!!! :wściekła/y::no::no::no: po remoncie pokoi bda musieli wymalowac przedpokój i kuchnie!!! I powoedzieli ze remont sie przedłuży przynajmniej bedzie jeszcze tydzień- a mieliśmy juz we wtorek wchodzić z meblami :wściekła/y::szok: jestem zdenerwowana i wściekła!!! Ide zobaczyc jak ciasto sie piecze bo pieke dla szwagierki z okazji urodzin ;-)

Wpadam na chwilke - mamy gosci i nie zagladam

Przywitam sie i biegne obejrzec ile mamy juz dzieciaczkow na wierzchu :-D
I od razu gratuluje

U nas oki, zadnych objawow przepowiadajacych wczesniejszy porod, zadnych innych negatywow, poza tym ze wciaz nie dokonczylam przygotowan maluszkowych:rofl2:

Mieszkamy teraz na 46 m w 7 osob - prawie w 8 - w tym 4 doroslych...wiec nie sprzyja to kompletowaniu wyprawki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry