maajka
Czerwcowa mama 2008
Witajcie dziewczynki!
Ja juz powoli zaczynam sie nudzic sama w domu.Ale w tym tygodniu przyjezdza jedna z moich mlodszych siostr,wiec czasem bede miala towarzystwo (czasem,bo bedzie mieszkac u naszej cioteczki,nie u mnie).
Ja ogolnie czuje sie caly czas niezle-moim najwiekszym problemem sa teraz dlonie.Tak mnie bola w nich stawy,zyly,sa takie sztywne.I z dnia na dzien jest coraz gorzej.M mowi,ze powinnam pojsc do lekarza,ale czy ja wiem?
Siostra ma mi przywiezc spirytus kamforowy,podobno pomaga.
Ja juz powoli zaczynam sie nudzic sama w domu.Ale w tym tygodniu przyjezdza jedna z moich mlodszych siostr,wiec czasem bede miala towarzystwo (czasem,bo bedzie mieszkac u naszej cioteczki,nie u mnie).
Ja ogolnie czuje sie caly czas niezle-moim najwiekszym problemem sa teraz dlonie.Tak mnie bola w nich stawy,zyly,sa takie sztywne.I z dnia na dzien jest coraz gorzej.M mowi,ze powinnam pojsc do lekarza,ale czy ja wiem?
Siostra ma mi przywiezc spirytus kamforowy,podobno pomaga.

jest mądrzejszy niż ładniejszy proszę od miesiąca żeby listwy przymocował do podłogi ale jak zwykle nie wiec czekam aż sobie pojedzie i sama te listwy przymocuje nie bedę głupiaka prosiła
Ja do swojego ojca jeżdzę kilka razy w roku, a mieszka ode mnie cłe 12 km. Nie chce się denerwować
Ostatnio dzwonił do mnie i przez tel. strasznie mnie wkurzył, to się rozłączyłam, po co miałam siebie i maleństwio na niepotrzebne stresy narażać ;-)