Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pa kochane biorę numer do Madziarki i Maty( bo jestes kochana przy końcu) pa i jeszcze raz trzymajcie kciuki

Asiowo nie denerwuj się tak bo jeszcze urodzisz , najważniejsze że nic się nie stało złego.
a mężulek telefon wyłączył, no po prostu super... nawet nie wiem o ktorej bedzie

kilka słów prędko napiszę, własnie wrócilam od ginki, musze sie spakować i jade do szpitala, szyjki już nie mam rozwarcie idzie:--
-
-(mała waży 2600, trzymajcie kciuki aby wytrwała do wtorku ale szanse są watpliowe, moja ginka mówi że jak bede leżała plackiem i dadzą mi kroplówke to może sie uda
pisałam o odejściu galaratki a Kasiau mówiłaś ze tobie schodzi juz dwa tyg, więc uważaj kochana bo to czop, ja go juz nie mampa kochane biorę numer do Madziarki i Maty( bo jestes kochana przy końcu) pa i jeszcze raz trzymajcie kciuki
![]()