Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Magdziara - mój chłop tez we Wrocławiu siedzi, Magdziarka a chesz mieć wywoływanay poród? Czy wolisz czekać? Bo ja juz sama nie wiem co bym zorbiła,. Jest mi cieżko a tu jeszcze 3 tygodnie a jak sobie pomyśle ze 5 to mi ise słabo robi....

Głuszku, ja tam wiem, gdzie mam (no może nie całe 19 kg, ale wiem, ze tu i ówdzie mi sie przytyło). Ale powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia, gdzie Ty masz swoje 19 kg, bo jak dla mnie naprawdę wyglądasz super.:-)
A myśmy potraktowali tą pracę jako coś przejściowebo na zasadzie zeby miał papier i doświadczenie i po roku pobytu tam zaczyna szukać pracy w Krakowie. A ciąża nam się przytrafiłą bo już wiedzieliśmy że on ma tam isć od stycznia a tu szast prast i 15 października sie dowiedzieliśmy ze jestem w ciąży..... Dlatego to wystzko jest takie podwójnie trudne.....