reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Mata, Majka Wilimek śliczne te Wasze brzuszki.
Milka Ty to chyba najszybciej wrócisz do wagi sprzed ciąży. Tylko 6 kg na plusie. Jestem w szoku. Ale widać taka Twoja uroda
:-)
Milka Ty to chyba najszybciej wrócisz do wagi sprzed ciąży. Tylko 6 kg na plusie. Jestem w szoku. Ale widać taka Twoja uroda

No, Głuszku, rozwieraj się dalej i skracaj dzielnie!
Dołączam do fanek tego filmu, choć do łagodnych to on nie należy...Dziś o 22,05 Plac Zbawiciela na dwójce - polecam :-) to dla mamuś które spać nie mogą
Behemotku teraz to każdy fakt i każda data to przepowiednia bo już końcówka i chce się to już mieć za sobą :-)
Mój małżon rozmawiał dziś z brzuszkiem. Potem relacjonował, że Mała oświadcza, iż urodzi się 14/ 15 czerwca... się zobaczy:-)
dobry film ale straaaasznie smutny :-(...
Dziś o 22,05 Plac Zbawiciela na dwójce - polecam :-) to dla mamuś które spać nie mogą
dobra znalazłam:
Bilirubina całkowita
do 1,1 mg/dl (do 19 µmol/l)
Noworodki 1 dzień: do 4 mg/dl (do 68 µmol/l)
Noworodki 3 dni: do 10 mg/dl (do 17 µmol/l)
Noworodki 1 miesiąc: do 1 mg/dl (do 17,1 µmol/l)
czyli miały porównywalną ta żółtaczka - tak to poprzeliczałam.
Ale poprawka: Marysia miała 260 jak ja wsadzili pod lampy a 230 jak ją wyciągneli a jak nas wypisywali to 185 -
Bilirubina całkowita
do 1,1 mg/dl (do 19 µmol/l)
Noworodki 1 dzień: do 4 mg/dl (do 68 µmol/l)
Noworodki 3 dni: do 10 mg/dl (do 17 µmol/l)
Noworodki 1 miesiąc: do 1 mg/dl (do 17,1 µmol/l)
czyli miały porównywalną ta żółtaczka - tak to poprzeliczałam.
Ale poprawka: Marysia miała 260 jak ja wsadzili pod lampy a 230 jak ją wyciągneli a jak nas wypisywali to 185 -
to podobnie jak moj ;-) maz ostatnio tlumaczyl malemu ze 13go byc moze zda prawko potem nocka w pracy wiec jak sie wyspi to 14go po poludniu moze zaczac wychodzic;-)ciekawe czy Maly sie poslucha;-)Mój małżon rozmawiał dziś z brzuszkiem. Potem relacjonował, że Mała oświadcza, iż urodzi się 14/ 15 czerwca... się zobaczy:-)
reklama
Podziel się: