reklama

milkaaa
Czerwcowa mama'08
moja corka Agata jest blizniakiem zodiakalnym, nie bardzo rozumiem z czym nie mialaby podolac
agatka ma 7 lat, imie sie sprawdzilo, pasuje do temperamentu, no chyba ze "podolanie" wiaze sie z pozniejszym wiekiem

Moj prototyp - Olga
Dla chlopca - brak pomyslow

W domu jest juz Agatka i Jagodka, Olga bedzie pasowac

agatka ma 7 lat, imie sie sprawdzilo, pasuje do temperamentu, no chyba ze "podolanie" wiaze sie z pozniejszym wiekiem

Moj prototyp - Olga
Dla chlopca - brak pomyslow
W domu jest juz Agatka i Jagodka, Olga bedzie pasowac

Faktycznie pomaga mi ciągłe jedzenie... tylko co będzie potem??? Znowu 22 kg na plusie??? Fakt ze wszystko zrzuciłam ale mam troche za duż tu i tam wiec kazdy dodatkowy kg powoduje ze wygladam straszliwie brr. Teraz sobie obiecałam ze nie wiecej niż 13, 14 kg. Bo wiem ze najgorzej mi było zrzucic te 8 kg ostatnich - bo to był sam tłuszcz.

cfcgirl
Mamusia Marysi
miłego sluchania dla wszystkich Mamuś
Wrzuta.pl - Arka Noego - Ja Jestem :-):-):-):-)
Z pozdrowieniami Mamusia Majowa

Wrzuta.pl - Arka Noego - Ja Jestem :-):-):-):-)
Z pozdrowieniami Mamusia Majowa
Witam wszystkich,
zdaje się, że to będzie także moje forum przez najbliższe miesiące
Robiłam już dwa razy test i za każdym razem dwie wyraźne krechy Dzisiaj byłam na badaniu krwi - Beta HCG - i jutro będę miała wyniki, a w poniedziałek idę do gina potwierdzić. Jestem wniebowzięta, bo próbowaliśmy już czwarty raz, a trzy tygodnie temu byłam na badaniu kontrolnym u pewnej pani ginekolog, która powiadomiła mnie, że prawdopodobnie nigdy nie będziemy mogli mieć dzieci - chyba że po interwencji chirurgicznej lub leczeniu hormonalnym. Byłam załamana, chodziłam po domu i ryczałam... A jednak udało się! Znalazłam sobie innego lekarza, bo tamta pani nie wydała mi się zbyt kompetentna
 Dzisiaj byłam na badaniu krwi - Beta HCG - i jutro będę miała wyniki, a w poniedziałek idę do gina potwierdzić. Jestem wniebowzięta, bo próbowaliśmy już czwarty raz, a trzy tygodnie temu byłam na badaniu kontrolnym u pewnej pani ginekolog, która powiadomiła mnie, że prawdopodobnie nigdy nie będziemy mogli mieć dzieci - chyba że po interwencji chirurgicznej lub leczeniu hormonalnym. Byłam załamana, chodziłam po domu i ryczałam... A jednak udało się! Znalazłam sobie innego lekarza, bo tamta pani nie wydała mi się zbyt kompetentna  

Pozdrawiam - będę pisać regularnie

zdaje się, że to będzie także moje forum przez najbliższe miesiące
Robiłam już dwa razy test i za każdym razem dwie wyraźne krechy
Pozdrawiam - będę pisać regularnie
Emcia
Marcowa Mama '06
O matko jak sie zryczalam jak wariatka jakas!! A piosenka sliczna!!
 A piosenka sliczna!!

A piosenka sliczna!!
 A piosenka sliczna!!

agsno
niedoszła młoda mama
agacia życzę Ci powodzenia! u mnie w sumie była podobna sytuacja. Trzymam kciuki i koniecznie zmień ginekologa!

K 

KingaP
Gość
Dziewczynki, na mdłości mięta nie pomaga,wręcz je pogłębia  Wytwarzają się po niej jakieś soki, które wzmagają mdłości, wiec mięte możecie sobie darować
 Wytwarzają się po niej jakieś soki, które wzmagają mdłości, wiec mięte możecie sobie darować 
A co do niemożności zachodzenia w ciążę... Znam kilka szczęśliwych mam, które mają WŁASNE dzieci, a chciały już adoptować dziecko z Domu Dziecka. To częste przypadki, kiedy kobieta pogodzona z sytuacją (o ile z tym można się pogodzić), zachodzi w ciążę!
Tym bardziej gratuluję agacina!!!!

Wytwarzają się po niej jakieś soki, które wzmagają mdłości, wiec mięte możecie sobie darować
A co do niemożności zachodzenia w ciążę... Znam kilka szczęśliwych mam, które mają WŁASNE dzieci, a chciały już adoptować dziecko z Domu Dziecka. To częste przypadki, kiedy kobieta pogodzona z sytuacją (o ile z tym można się pogodzić), zachodzi w ciążę!
Tym bardziej gratuluję agacina!!!!

2411magdalenka
mamy lipcowe'07
Serdecznie pozdrawiam wszystkie Czerwcoweczki 2008!!!! 
Sama bylam lipcowka 2007, ale latorosli bardziej spodobal sie Czerwiec...

Zycze Wam wszystkim spokojnych ciaz i zdrowych dzieciaczkow!
OGROMNE GRATULACJE dla mamus i tatusiow... i tajemniczy usmiech do Medżika;-)

Sama bylam lipcowka 2007, ale latorosli bardziej spodobal sie Czerwiec...

Zycze Wam wszystkim spokojnych ciaz i zdrowych dzieciaczkow!
OGROMNE GRATULACJE dla mamus i tatusiow... i tajemniczy usmiech do Medżika;-)
reklama

Julia!
Czerwcowa mama'08
Witajcie...
Ja od paru dni mam straszne mdłosci, u mnie jedzenie nie pomaga bo nie mam ochoty prawie na nic, jestem słaba i ciągle śpie, bardzo żle przechodze tą ciąże ,przy pierwszej mdłosci miałam tylko rano...Niektórzy mówią,że ciąża to nie choroba, ja przy drugiej ciąży czuje się jak chora...Wiem,że narzekam ale u mnie mdłosci nawet na chwile nie przechodzą, dopiero kiedy śpie to ich nie czuje, troche jestem zdołowana...

Ja od paru dni mam straszne mdłosci, u mnie jedzenie nie pomaga bo nie mam ochoty prawie na nic, jestem słaba i ciągle śpie, bardzo żle przechodze tą ciąże ,przy pierwszej mdłosci miałam tylko rano...Niektórzy mówią,że ciąża to nie choroba, ja przy drugiej ciąży czuje się jak chora...Wiem,że narzekam ale u mnie mdłosci nawet na chwile nie przechodzą, dopiero kiedy śpie to ich nie czuje, troche jestem zdołowana...

Podziel się: