Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana Aniknulko! Jasiek jast poprostu malym ssakiem - takim byl moj Marcin. Z obu piersi wsuwal. Moze nie chodzi tylko o jedzenie ale tez o wzmozony odruch ssania? Uzywacie smoczka? Daj mu troche czasu z tym ssniem, z czasem bedie jadl mniej. I pamietaj, to nie jest kwestia "wodnistego" pokarmu. Mam trojke dziei - trzy male ssaki. W nocy nawet nie odkladalam ich do lozeczka tylko przekladalam z piersi do piersi... Glowa do gory! A poza tym jak zwazysz Jasia za jakis czas, to okaze sie ze to malutka kluseczka a na bank maly kluseczek.Joasia ten mój szkrab to mały głodomorek. Ja muszę go karmić z obu piersi przez conajmniej 1,5 godziny żeby się uspokoił - najadł i zasnął. Z tymi 15 min to Ci zazdroszczę, ale może mam zbyt wodnisty pokarm i nie najada się. A może znacie sposób na "zatłuszczenie" pokarmu?