Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
siedziec- niet, lezec- tym bardziej, od stania nogi mnie bolą, chodzenie nie wchodzi w gre- i tak snuje sie po mieszkaniu, co chwile wchodze na bb, do kuchni- bo bób gotuje, do łazienki- bo Ł sie kąpie
, do pokuoju bo tv gra i tak chodze i nie wiem co chce- jestem marudna jak baba w ciąży
:-)
i wylegujcie sie ile wlezie
i pysznym, niezdrowym, zakazanym zarciem 
i jeszcze daleka jestem od bzikowania: "kiedy, kiedy"
Wiesz Milka jak się ma zajęcie to prościej o tym kiedy - nie myśleć a tak jak w domu wszystko sprzątnięte, ogarnięte to człowiek siedzi i fijoła dostaje .
Jak jeszcze coś boli w kroczu i leci czopek albo nie wiadomo co to tym bardziej :-)

Przy okazji sobie fundne cos mokrego i gazowanego - bo mam jakby kaca. I tak laze - jak bez glowy - jak baba w ciazy
I dzionek mija
Ja podaje mu smoka bo wydaje mi się,że gdyby on mogł to przy cycku spędził by cały dzień !! Zawsze po karmieniu taki sen mnie bierze,że nie mogę się opanować,czuje się przemęczona bo jestem na diecie bezmlecznej i wiadomo nie wszystko można jeść:-(
no nic, narazie skurczy zero więc nie wiem na jakiej podstawie gin twierdzi że prawie już, może te bóle które odczuwam jak na @ to te przedporodowe
chyba sprzątanko dzisiaj i mycie okien w kuchni mi pomogło :-) no i ten sexik nocny
w razie czego będe informować, a teraz jade na lody