• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No dobra to szybkiego porodu - pod każdym względem dziewczynki wszystkie , a tobie Milka żebyś się czasowo wyrobiła przed powrotem dzieci,

U mnie też nie była położna a z resztą ja nie mam jeszcze aktu urodzenia to skąd ma wiedzieć że jest na świecie. Wydawało mi się że najpierw trzeba iść i wybrać pediatrę i dopiero wtedy przyjdzie położna.

Taaaak, wariatki w kwiatki:-D:-D:-D:-D

A ekipa nadal sie nie pojawila... Za to moj slubny od 6 do 7 rano - przed praca - malowal pergole. Udalo mu sie dwie, a mamy 20 do dwukrotnego pomalowania....

Daruuunia, zawsze na porod lepiej czekac w domu niz w szpitalu. Udziela sie atmosfera patologii. Jak rodzilam Lolke, to dostalam normalnie spazmow , bo na lozku obok dziewczyna "zaskoczyla" zaraz na pierwszej kroplowce - po godzinie wyskoczyla na porodowke, a ja urodzilam dopiero 3 dni pozniej...

reklama
U mnie też nie była położna a z resztą ja nie mam jeszcze aktu urodzenia to skąd ma wiedzieć że jest na świecie. Wydawało mi się że najpierw trzeba iść i wybrać pediatrę i dopiero wtedy przyjdzie położna.

Kasiu u mnie szpital powiadamiał. Położna była u nas w środę a w poniedziałek wyszliśmy ze szpitala. Zadzwoń może do przychodni dziecięcej i spytaj dlaczego jeszcze nie było u Was położnej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry