azile29
Czerwcowa mama'08
Joaś uśmiałam się z tej atrakcji turystycznej!!!!!!!:-):-):-). fajnie musiało to wyglądać.
Julia trzymaj sie mocno! Smutki po porodzie to specjalnoś mam. Będzie dobrze wszystko sie ułoży. Będziemy ciebie wspierać.
Aniknulka ciesze sie że w końcu synek dał odpocząć.
A u mnie synek w kratkę. Raz śpi raz marudzi i nic nie pomaga. W nocy było dobrze ale teraz to M nosi bo ja już nie mam siły. Lerzałby tylko przy cycy i spał, nawet jej nie wypluwa
. A w nocy spał od 22 do 3 i to ja jego obudziłam na karmienie. A póżniej do 6 wiec przynajmniej sie wyspałam.
Julia trzymaj sie mocno! Smutki po porodzie to specjalnoś mam. Będzie dobrze wszystko sie ułoży. Będziemy ciebie wspierać.
Aniknulka ciesze sie że w końcu synek dał odpocząć.
A u mnie synek w kratkę. Raz śpi raz marudzi i nic nie pomaga. W nocy było dobrze ale teraz to M nosi bo ja już nie mam siły. Lerzałby tylko przy cycy i spał, nawet jej nie wypluwa
. A w nocy spał od 22 do 3 i to ja jego obudziłam na karmienie. A póżniej do 6 wiec przynajmniej sie wyspałam.
!
i to wtedy jak jeszcze je nie ma znaczenie czy karmię go na leżąco czy na siedząco i zaczynam się martwić. Chyba wybiorę się do lekarza spytać.
i zaczęłąm je przekladać z boku na bok jak zaczyna kwękać i efekty super, bo ślicznie długo śpi 
.
mały sobie je a ja gapię się na niego lub w sufit