• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
magdziarku, może jeszcze dostawa mleczarska przed Tobą;-). Teutonia genialna na spacery- leciutka, zwrotna, a dzięki parasolce- cały czas cień!

Julia! trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, swoją drogą- dlaczego chirurg, a nie internista? :confused: Nie znam się zresztą...:eek:

maajka moja też dziś nie chciała się inaczej uspokoić, jak tylko na matczynej piersi. Teraz znów udaje aniołka:-D

My zaliczylismy spacerek do parku, przespała oczywiście cały. Oj ponoć pogoda się kończy, trzeba ja wykorzystać do cna!!! Teść wpadł dziś i za głowę się łapał, że takie malutkie dziecko ciagamy na spacery... a potem sobie uświadomił, że jego dwaj synowie urodzili sie zimą:-D:-D:-D

reklama
A ja dzisiaj probowałam odciągnąć pokarm laktatorem i nic mi z tego nie wyszło. Nie wiem ale chyba nie potrafię. poczekam jeszcze trochę jak może się go więcej nazbiera i spróbuję jeszcze raz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A wydawalo mi się, że to takie proste. Może któraś z doświadczonych w tym temacie mam coś doradzi:tak:

Chyba przez te upały nasze dzieci nie chcą spać. U mnie to samo. Trochę poje i za chwilkę znów chce i krzyk i płacz. A spanie Kuba miał gdzieś. Jedyne co pospał to jak jechaliśmy na USG.
O właśnie my już po badanku bioderek. Wszystko dobrze i kontrolę mamy za 3 miesiące:-)

Hehehe... Niespodzianka! W dwupaku! Zalatana jestem... Odezwe sie pewnie albo jutro po badaniu ktg, albo juz jak sie wypakuje...
Marlena sie nie odzywa i teraz ja obstawiam!
Jestem,jestem jeszcze sie turlam caly dzien nie moglam sie polaczyc z internetem dopiero teraz mi sie udalo u mnie po staremu czyli nic sie nie dzieje tylko rano mialam bol w dole brzucha ale krotko wiec dalej czekam:-D:tak:;-)

Joaś, Marlena KRA KRA kto to widział w taki upał być w ciąży:no::zawstydzona/y::szok: Współczuję!!!

Lorcia u mnie mały kolki ma po gościach:szok:powaga. Tydzień po porodzie odwiedzili nas znajomi-wieczorem kolka, potem był brat z żoną- mały kolka, w poniedziałek przyjechała moja mama- wieczorem ryk. Aż boję się myśleć o chrzcinach:no::no::no:

Agusia, Magdziara pokarm tworzy się na bieżąco jak się malucha karmi, im częściej ssie tym więcej się go tworzy tylko trzeba dużo pić. A inna sprawa że maluchy wiszą przy cycu bo gorąco i pić się chce!!! Może spróbujcie dać przegotowanej wody z cukrem??
Aha no i stres i zmartwienia a także zmęczenie powodują że mleka jest mniej i ciężko wypływa. Mi położna radziła żeby w takich chwilach jeśli tylko można to trzeba sobie dać na luz i położyć się z Maluchem na cały dzień tylko jemu przystawiać go tyle ile chce. Wiem że nie każda ma takie warunki ale...

do dziewczyn z Warszawy - poszukuję dobrego kardiologa dziecięcego!!

czy któraś z was wie o czym może świadczyć cwałujący rytm serca u dziecka??nie mogę nic w necie znaleźć ...

zuzkus to nieciekawie masz...
u mnie sytuacja opanowana mniej więcej wiem co mu zaszkodziło:zawstydzona/y: tzn. moja zupa jarzynowa:zawstydzona/y:
Iwoszku mam nadzieję że wszystko w porządku!!!!

Joaś Marlena KRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!kochane już czas rozpakować się:tak::tak::tak::tak:

reklama
Jaoś a już myślałam :sorry2:

dzieciaczki może niespokojne są przez te upały, bo u nas od wieczora ochłodzenie i dziecko jakby nie to. Budziła się tylko na jedzenie koło 3 i 7, a teraz jest 10:30 i dalej śpi :szok: mąż ją wieczorem lulał, bo mni e z tego gorąca głowa bolała i mogłam się wyspać :tak: poza tym wczorajszy dzień spędziłam z małą leżącą na moich piersiach, tuliłam ją, głaskałm i ładnie mi spała, polecam:tak: tylko jest jeden problem... każda próba odłożenia nawet obok siebie do łóżka kończył się płaczem :eek: ale plus jest taki, że jak widzę, że się najadła i przy cycu wisi dla towarzystwa, to ją kładę i cycya nie woła :tak:

ciekawe co dzisiaj dzień przyniesie :sorry:

dziewczyny do rodzenia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry