• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witwm dziewczynki ja tylko na chwilke nie wezcie mnie za wariatke albo panikare ale chyba cos sie dzieje o 6:45 obudzil mnie bol jak na @ i dalej trzyma wzielam prysznic zjadlam jeszcze troszke poleze i jade do szpitala dowiedziec sie co co i jak sama nie wiem czy to juz?dziwnie sie czuje ale moze panikuje wiec jesli wroce w dwupaku znaczy ze falszywy alarm wezme na wszelki wypadek kilka numerow i napisze pozniej do Was jakby mnie zostawili pozdrawiam Was wszystkie zycze milego dnia i trzymajcie kciuki:-);-):tak::-D:happy2:

reklama
A ja wczoraj wieczorem poczytałam sobie "język niemowląt" kiedyś Magdziarka podesłała plik i wierzcie lub nie ale stałam się spokojniejsza i zaczęłam troszkę rozumieć swoje dziecko. Jeszcze minie trochę czasu zanim na dobre poznam te jęki i płacze ale wewnętrznie tez stałam się spokojniejsza. :tak:
Milka trzymam kciuki za Olgę :-D będzie dobrze z tą krwią to dziwne bo ja mam A1 Rh +, a M 0 Rh - i mały nie miał żółtaczki (wypisali nas w 2 dobie).
Marlenko obyś już trzymała maluszka przy sobie kochana :-D
Mata a może prywatnie pójdziesz do tego pediatry skoro są takie problemy państwowo?

przy Karolu stosowałam zasady z tej książki do tego dokupiłam sobie "Język Dwulatka" super książki bardzo mi pomogły:tak:
przy Mikosiu czasami się nie sprawdza:sorry2:

Mata a może prywatnie pójdziesz do tego pediatry skoro są takie problemy państwowo?

Państwowo to nawet nie szukałam, tylko od razu prywatnie i właśnie tu takie problemy :szok: a co dopiero byłoby państwowo :eek:

a do lekrza muszę iść, bo mała coraz bardziej marudna i chcę się upewnić czy wszysko z nią dobrze.
Dziaisaj od 6 wojowała do 10:30. Przed chwilą padła w w ózku, ale śpi tak niespokojnie, że pewnie niedługo będzie pobudka... no i tylko cyca chciała, mimo, że mlekiem już się krztusiła i co chwilę się jej ulewało, herbatką pluła, smoczka nawet do buźki nie dała sobie włożyć...

reklama
Mata a co ostatnio jadłaś może jakieś owoce? Może ją boli brzuszek? Jeśli się nie dodzwonisz to jedź na ostry dyżur bo możesz odwodnić dziecko a wymioty podrażnią przełyk :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry