• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka to raczej nic od jedzenia, bo jem to samo co w szitalu i jak z niego wróciłam zanim te przeboje się zaczęły...

już wariuję... mam nadzieję, że dzisiaj ktoś nas w końcu przyjmie...

reklama
Hej dziewczyny!!!

Julia mam nadzieję że jest już jakaś konkretna diagnoza co do maluszka i lekarze działają:confused:

Mata tak jak radzą dziewczyny jedż z maluchem na ostry dyżur. I nie daj się zbyć w końcu to malutkie dziecko. Lepiej niepotrzebnie panikować niż coś miało by się stać:no:

Joaś GRATULUJĘ nareszcie!!!:-)

Milka mam nadzieję że u Olgi już OK!:tak:

Aniknulka problem z nasiloną żółtaczką jest jak ty masz grupę 0 a maluch przejmie po ojcu A. Jeśli dzidzia ma po tobie to OK. Wiem bo córka ma po mnie i OK a chłopcy po M i mieli żółtaczkę

Marlena mam nadzieję że to nie fałszywy alarm i niedługo przytulisz swojego malucha:-D

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH!!!

uff, udało się umówic dziś wieczorem na wizytę do jedynego dostepnego pediatry w mieście (co za dziura :wściekła/y:). Babka oprócz specjalizacji II stopnia z pediatrii robiła również specjlizację z homeopatii i trochę mnie to niepokoi, ale co tam, ważne, że dobry pediatra no i że dzisiaj nas przyjmie :tak:

Mata lepiej późno niż wcale najważniejsze, że będziesz spokojniejsza i dzidzia też, a lekarz sprawdzi co i jak, jednak myślę, że warto zrobić badanka jelitek i żołądka tak na wszelki wypadek :tak:

Narazie staram się nie panikować, chociaż mam pewne obawy co do niektórych zachowań małej :-( dlatego tak bardzo zależy mi na wizycie u dobrego pediatry. Niby wymioty nie są niepokojące, ale jak wystęują raz w ciągu dnia co kilka dni, a mał ostatnio wymiotuje kilka razy prawie codziennie :dry: dobra, miałam się nie nakręcać ;-)

Zdrówka dla Dobrusi!:-)
My jutro jedziemy do przychodni na pierwszą wizyte...
zobaczymy co u małej i ile przybiera...:tak: Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... a mała nie bedzie wrzeszczeć w przychodni:-p

Marlena trzymam kciuki moooocno:-)
Mata zycze zeby na wizycie sie okazalo ze wszystko OK z Malutka:tak:
mam nadzieje dziewczyny ze u Was to niespanie maluszkow to wina pogody bo u mnie to raczej nie pogoda bo chlodno i pada...a Maly spal od 18 do 8, 2 razy po 2 godz...o 8ej zasnal i jeszze spi wiec udalo mi sie przespac i zjesc sniadania ale oczy mam wciaz na zapalki...
chyba musze kupic te nakladki na brodawki bo jedna tak strasznie boli ze jak mam karmic ta piersia to juz sie boje a to chyba nie pomaga...
trzymajcie sie dziewczyny karmiace musimy dac rade co to jest kilka miesiecy karmienia w porownaniu do wiecznosci;-):-D:-D:-p

reklama
Bardzo mało, raz na kilka dni zjem plasterek zółtego sera, mleka nie piję wcale, czsem skuszę się na biały ser, jedynie cieniutko masłem chleb smaruję...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry