J
Jola244
Gość
ja słyszałam ze kosmetyki johnsona uczulają i nie są podobno wcale takie dobre ja używam nivea chusteczek i jestem z nich zadowolona
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja miałam z moja pierewsza córcia podobna sytuacje z oczkami, skończyło sie przepukiwamiem kanalików łzowych teraz jestem doświadczona i dowiedziałm sie że trzeba masować paluszkiem małym kanaliki delikatnie przy oczkach maluszka wtedy sie udraznia i oczka nie ropieja moze cos moja rada pomoże ja maluje przy nosku jak malutka ciagnie cycuszkamata-trzymam kciuki za udana wizyte u pediatry!
A majka dzis slicznie,duzo spala-teraz jest troche niespokojna.
Tylko,ze rano obudzila sie z jednym oczkiem bardzo zaropialym-przemywam jej przegotowana woda,ale ciagle leci.polozna wczesniej polecala przemywanie woda fizjologiczna,ja znowoz kojarze cos z rumiankiem.
A co wy polecacie?i od czego ta ropa leci?
a kikut sie ciagle trzyma... troszke krwi sie pokazalo wczoraj, ale przemywamy tak czesto jak sie da... wisi na ostatniej nitce... ciekawe jak długo jeszcze![]()
A ja wczoraj wieczorem poczytałam sobie "język niemowląt" kiedyś Magdziarka podesłała plik i wierzcie lub nie ale stałam się spokojniejsza i zaczęłam troszkę rozumieć swoje dziecko. Jeszcze minie trochę czasu zanim na dobre poznam te jęki i płacze ale wewnętrznie tez stałam się spokojniejsza.![]()

Też tak słyszałam (choć może to była wroga propaganda nivei npja słyszałam ze kosmetyki johnsona uczulają i nie są podobno wcale takie dobre ja używam nivea chusteczek i jestem z nich zadowolona
), myużywamy chusteczek Dzidziuś- bardzo delikatne.
i licze na cuda