Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale rano nic mu nie było więc poszedł. Teraz czekam czasem nie będzie powtórki.
a to dlatego że obiad gotuję wieczorami i sprzątam mniej więcej mieszkanie
rano jak wstaję mam więcej czasu dla dzieci
on wie że jak mama zajęta to musi grzecznie poczekać( chyba
) po całym mieszkaniu noszę go w leżaczku także wszystko robimy razem
wieczorem sam usypia i oczywiście bardzo mu się to nie podoba ale wyjścia nie ma w końcu mam dwoje dzieci...pierwszy tydzień strasznie płakał więc nosiłam go i jak się uspokajał odkładałam i tak po godzinie spał a teraz jakieś 15 minut buntu i zasypia.oczywiście reaguję na każdy jego płacz ale nie daję się -głaszcze go,mówię mu co robię i jakoś na spokojnie udaje mi się go przekonać-przecież Karol też wymaga mojej uwagi

moja wisi prawie cały dzień i jestem szczęśliwa jak do 12 zdążę się umyć i zjeść śniadanie popijając czasem ciepławą herbatę
u nas horrorem jest zasypianie w dzień, bo mała mi usnąć nie może, a próbowałam już różnych sposobów... szukam dalej, może znajdę odpowiedni 
). Wybadała dokładnie. Bioderka ok, pieluszkować nie trzeba, stawy też wporządku
ma lekką asymetrię, ale za miesiąc mamy przyjść na kontrolę, to zobaczy czy coś z tym robić, ale stwierdziła, że mała tak się rusza, że sama sie nieświadomie rehabilituje i nawet skrzywiona stópka pewnie nie zdąży rehabilitanta zobaczyć, bo tak nóżkami wywija 
wiem, będzie mi później ciążko go przestawić ale przez te ostatnie tyg zdana tylko na siebie tylko w ten sposób mogłam odpocząć nie biegając z łóżka do łóżeczka pół przytomna - raz nawet zasnęłąm przy karmieniu na kolanach dobrze że się w porę obudziłam
teraz daję cyca i razem usypiamy No to Madziu zazdroszczęWitam dziewczynki - nie zazdroszczę noszenia na rekach u nas na szczeście obywa się bez tej przyjemności. jedyna sytuacja w której nosze Antosia to koleczka.A po jedzeniu Antos kładzie sie do łózeczka i leży guga ogląda świat przyśnie troszkę sam - nie na długo- ale grunt to ze nie marudzi .