Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A do wesela dwa tyg.
. A ja mądra wzęlam parasolkę żeby Kacpra ochronić i nie doszłam nawet do auta jak parasolka już byla połamana. Na szczęscie teraz przebija się słoneczko i mniej wiejeMagda czekam na fotkę kiecki może mnie jakoś zainspirujesz. Ja tam już Kuby więcej nie będę chwalła. bo jak tylko to zrobię to jemu wszystko się odwraca.
A jakie jecie owoce?
I jak ubierać dziecko jak w pokoju 26 stopni?
Czy dziecku zimno jak ma zimne rączki??
u mnie też jest tak ciepło w domu

a tak na poważnie, jak były upału i nawet w body była cała gorąca, to zostawiałam jej pampersa i ewentualnie brzuszek nakrywałam jak rączki i nóżki miała chłodnawe, a jak jej się całkiem chłodno robiło, to pod flanelkę, żeby szybko zareagować jakby np. podczas snu zrobiło jej się za ciepło, bo wtedy tylko zsuwałam flanelke 
(prosty przykłd, mała miała chłodne rączki jak były upały, a mimo to spal sobie w najlepsze z rączkmi do góry ;-) a jak jest jej zimno i ma chłodne rączki to zauważyłam, że zaciska piąstki albo apie jedną dłonią drugą dłoń)
ale moja to po tatusiu, babci i pradziadku taka zimnolubna, więc nie wiem czy też tak mają inne dzieciaczki 
ja jem jabłka winogrona banany czasem sparzoną brzoskwinie i arbuza.

chyba męża na zakupy wyślę