reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No proszę a my na Czerwcówkolandzie 2007 już o Was plotkujemy i zastanawiamy się kiedy pojawią się nowe czerwcowe Mamuśki, a tu Dorotka zrobiła dywersję i założyła Wam forum.:-D

Witajcie dziewczynki i chwalcie się swoimi fasoleczkami. Cieszcie się tym cudownym i naprawdę szybko mijającym okresem i dzielcie wrażeniami. Na pewno będziemy Was podczytywać i same wspominać z łezką w oku.:tak:
Duże buźki.
dobrze prawi, dobrze prawi:-p:laugh2:
czekamy na czerwcowy wysyp:tak:
asia na dzień dobry sentyment do fantastycznej daty 06-06:tak: tak miałam wyliczone i 06-06 ok 6 rano (o zgrozo 3 szóstki, brrrr) zaczęły mi odchodzić wody

reklama
Hallo! Jestem mama dwoch chlopcow i malego ziarenka ktore przyjdzie na swiat w czerwcu 2008. Termin porodu 06.06.2008

witajcie, serdeczne gratulacje asia32.jestem mamą pawie 4 letniej Oliwii i chyba małej fasolki, bo test robiłam w poniedziałek i wyszły dwie kreseczki:-D.ze wstępnych obliczeń(data ostatniej miesiączki) to termin wypada na 8-9.06.2008.ale jeszcze muszę potwierdzić u lekarza czy faktycznie jest nas więcej.czuję że tak

dziewczyny przeogromne gratulacje:-):-):-)

az mi sie lezka w oku zakrecila

Ja tez gratuluje! Ja do lekarza ide w srode zeby sie upewnic ale jestem na 99% pewna ze jestem w ciazy( zrobilam dwa testy). Poza tym mam wszystkie mozlwe objawy i straszna cere(w poprzednich ciazach tego nie mialam). Cala twarz mam w pryszczach.:dry: Nie wiecie moze co na to poradzic?

Asia, obawiam się że nic, musisz przeżyć. :-D Ale to może oznaczać, że tym razem będzie dziewczynka.:tak: Podobno to one tak nam urodę zabierają. U mnie za pierwszym razem się nie sprawdziło, ale moja młodsza to strasznie moją cerę traktowała. Całą ciążę przechodziłam zakroszczona i zapryszczona. Brrr. Ale mam pociechę - wprawdzie zaraz po porodzie wszystkie hormony mi jeszcze bardziej na twarz wyszły, ale już po trzech dniach mnniej więcej zaczęłam mieć cudną cerę i teraz wszystko ok.

eh, z pryszczami trzeba się pogodzić, ja też miałam i to prawie całą ciążę coś wyłaziło (i dalej wyłazi)

Melduję się i ja :-D

Też jestem już mamą 1,5 rocznej Karolinki, a teraz?? CZas pokaże :tak:

Termin wg moich wyliczeń to Dzień Dziecka (1.06) :-D

Witam - jestem tutaj nowy - prosze mi wybaczyc, czasem nie rozumie o czym piszecie :)

Czy tatusiowie tez maja tutaj wstep?? :)
Od ok 3 tygodni wiemy ze jestesmy w ciazy :) to nasze pierwsze i strasznie sie nie mozemy doczekac :)

Termin 05.06.08 :)

Jak bylismy ostatnio u lekarza stwierdzil 5 tydzien i 11mm ;]

4b9a2167fbdd7e78.jpg

4b9a2167fbdd7e78.html

To nasza malutka fasolka - ciekawe co to bedzie :)
4b9a2167fbdd7e78.html

Ja tez gratuluje! Ja do lekarza ide w srode zeby sie upewnic ale jestem na 99% pewna ze jestem w ciazy( zrobilam dwa testy). Poza tym mam wszystkie mozlwe objawy i straszna cere(w poprzednich ciazach tego nie mialam). Cala twarz mam w pryszczach.:dry: Nie wiecie moze co na to poradzic?

Melduję się i ja :-D

Też jestem już mamą 1,5 rocznej Karolinki, a teraz?? CZas pokaże :tak:

Termin wg moich wyliczeń to Dzień Dziecka (1.06) :-D

Witam - jestem tutaj nowy - prosze mi wybaczyc, czasem nie rozumie o czym piszecie :)

Czy tatusiowie tez maja tutaj wstep?? :)
Od ok 3 tygodni wiemy ze jestesmy w ciazy :) to nasze pierwsze i strasznie sie nie mozemy doczekac :)

Termin 05.06.08 :)

Jak bylismy ostatnio u lekarza stwierdzil 5 tydzien i 11mm ;]

4b9a2167fbdd7e78.jpg

4b9a2167fbdd7e78.html

To nasza malutka fasolka - ciekawe co to bedzie :)
4b9a2167fbdd7e78.html
wszystkim szczesliwie zafasolkowanym przeogromne gratulacje:tak::-)

Szwarou pisz jak najczesciej,tatusiowie jak najbardziej tez mają wstep:tak::-):tak::-)

Witam wszystkie czerwcówki i czerwcówka ;-). Życzę spokojnych 9 miesięcy :tak:.
p.s. Szwarou my mieliśmy dokładnie tą samą datę 05.06. tylko 2007 :-D, Maks się spóźnił 5 dni ciekawe jak będzie u Was :-).

reklama
Witam wszystkie przyszle czerwcowe mamusie! Mam na imie Emilia i jestem juz mamusia Marcowa '06. Wczoraj dowiedzialam sie, ze spodziewam sie malenstwa <13.06.08>:tak::-D:-D:-D:-D Bardzo wyczekiwanej siostrzyczki lub braciszka dla naszej corci Elli.
KingaP, az mi sie nie chce wierzyc, ze spotykamy sie na tym watku!!! Tak sie ciesze!:tak::-) Buziaczki dla ciebie i Fasolci!!!!;-)
I oczywiscie usciski i zyczenia zdrowych 8 miesiecy dla wszystkich mamus!!!!:-):-):-)

Do góry