Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wszystkie pewnie kapia maluszki i tulą do snu... :-)Ło matko ale cisza![]()
juz zasypia mi przy cycu
Tak tak pora kąpieli , moja juz śpi ale od 11 stej nikt nic nie napisał
). Teraz mąż pojechał mi po mój sprzęt treningowy, ktory bratowa pozyczyła (wioślarz) i od dzis biorę sie za siebie:-) a mysle, ze ten przyrzad jest idealny na moje obwisłe mięsnie i brzuchal

wszystko przez te pare dni w szpitalu, bo tam tylko tak mogłam ją uśpić...
do tego nos mi się przytyka, łamie w kościach
aż się boję co to za męczarnia będzie, jak się rozłożę... mała na kazde chrząknięcie, kichnięcie czy dmuchanie nosa się budzi, a nie zawsze zdążę pójść do drugiego pokoju... jak dojdzie jeszcze kaszel, to nocki nie przespane i marudne dziecko z niewyspania 

Patrze kasiu że i ty masz też cały dzień z bieganiem do szkoły. Ja dziś byłam z młodszą na basenie i mała fajnie sobie pływała. A bałam sie ze bedzie płacz. Następnym razem idzie z Pania. Dla mnie to za dużo obowiązków.Oj mi tez by się przydało ale zapału nie mam z braku czasu - a to ze starszą do szkoły i zaraz trzeba znowu iść i cały dzień rozwalony.

. Ale zaczęłam ćwiczyć mięśnie Kegla i to juz jest jakiś plus.