Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

(nasz na szczęście nie ucierpiał
) . Teraz na noc stawiamy w innym miejscu, ale trzeba kawałek dojść.
. Akurat dziś rozmawiałam z M że od czasu porodu bardzo wzmocniły mi się mięśnie, bo przez pierwszy miesiąc niesamowicie bolały mnie plecy. A teraz mimo że Krzyś waży już prawie 2 razy więcej rzadko zdarza się ból...a noszę go często. Zwlaszcza teraz, kiedy non stop trzeba pilnować jego sylwetki, żeby się prostował.
.Ja tak samo juz nie mecze dziecka. przyniosłam wózek do domu i dzieki tem moje dziecko trzyma rytm 2 godzinny i spi. ja jestem zadowolone i dzieck szczesliwe.Ja już nie próbuję uczyć małego samodzielnego zasypiania. Szkoda mi go, kiedy tak płacze. Stwierdziłam, że kiedy zacznie ząbkować to i tak wszystkie nauki pewnie szlag trafi. Cieszę się, ze w nocy zasypia sam. A w dzień lulam go w wózku.
.

wcześniej zasypiała na noc sama po jedzeniu w łóżeczku, a teraz karmię ją już w łóżku po kąpaniu i śpi
w dzień to różnie bywa, ale najczęściej zasypia teraz na rękach, a właściwie przysypia, przekładam ją do wózka i zasypia
chociaż czasem usypianie trochę trwa
zdarza się jednak, że mała jest zbyt pobudzona i uśnie tylko przy cycu, co nie znaczy, że musi go cycać, tylko mieć w buzi
ale im bliżej wieczora, tym częściej się domaga