Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Musiałam nalać do wanieniki ciepłej wody i mu to wszystko poodklejać- tylko w ten sposób ne płacze...na sucho za bardzo go boli. W sobotę widzimy się z naszą fizjoterapeutką, to zobaczymy co dalej. Ale o plastrach możemy zapomnieć.
Ale z niej spryciula
. Za to watróbka z cebulą
. Jedna z niewielu potraw, na myśl o której dostaję gęsiej skórki (oprócz tego jeszcze czarnina)...w dzieciństwie mnie tym karmili, bo dużo żelaza, a ja miałam anemię. teraz nawet patrzeć nie mogę na te potrawy. Ale życzę smacznego, Mata 
A ja to miałam przedwczoraj, dzisiaj ryba i znów frytki ;-)ło matko, Patyczku przeoczyłam tę część postu o kopytkachjak ja bym sobie zjadła
jutro za to zaszaleję i na obiad wątróbeczka z cebulką![]()
Myślicie już o prezentach gwiazdkowych? Ja mam - jak co roku - problem z prezentami dla teściów, nie mam bladego pojęcia, co im kupić. Moim rodzicom fundujemy (z siostrą) przedłużony weekend w SPA, ale mojej teściowej to na takiej imprezie nie widzę... Oni nie lubią się ruszać z domu.