reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulko zdrówka dla Jasia :-)
Julia na pewno Filipowi w końcu przejdzie refluks :tak:

Mała już śpi, ale wierci się okropnie... mam nadzieję, że prześpi jakoś nockę... dostała vibrucol, bo ostatnio jak nie dawałam to noc była do d... :baffled:

My właśnie rozmawialismy z mężem o prezentach... u nas prezenty ytlko dla najbliższych, którzy są na wigilii i dla tych, co dojadą (męża brat z żoną i fasolką ;-)). Ale u nas liczba osób przy wigilijnym stole waha się w granicach 8-16 :baffled:
Dla męża szukam jakichś koszul, bo on kupuje ubrania jak jedzie ze mną na zakupy i ostatnio to było ponad pół roku temu :baffled: a musi dość reprezentacyjnie wyglądać :sorry: dla teściowej zestaw dobrych kosmetyków przeciwzmarszczkowych (jeszcze zastanawiam się jakiej firmy :sorry:), siostrze męża (to jest szwagierka czy jakoś inaczej sie zwie?) jakiś gadżet do pokoju i .... więcej pomysłów nie mamy :baffled:

reklama
No tak zaczynamy o swiętach pisać a ja mam nastrój do bani. Dziśiaj miałam okropny dzieńuffffff. Szkoda gadać. Ryczał ze 3 razy.

Aniknulku mam nadzieje ze Jasio będzie zdrowy
Juli mam nadzieje ze sobie r refluksem poradzicie, choć to niestety szybko nie mija.

Tak dzisiaj sobie myśłałam że najbardziej marudne dzieci w nocy to maty kasi i moje. Jakiś taki zbiek okoliczności wszysstkie urodzone jednego dnia. Ja mam nadzieje że wkońcu to się skończy bo mam dość!!!!

Moja też ma katarek . Daje jej nasivin ale tak nie lubi wydmuchiwania nosa że dziś mąż mi musiał ją trzymać bo inaczej to bym jej nic nie wydmuchała taka jest silna i kręci głową.
Alize - faktycznie urodzone tego samego dnia i wszystkie nie śpią po nocach, ach, mam nadzieję że jak się odmieni to wszystkim trzem naraz.:-D:-D:-D
Ja chodzę śpiąca mimo iż poszłam wczoraj spać o 21
Małej przed snem próbowałam dać mleka z kleikiem ale ona ostatnio z butelki pije tylko soki a mleka znowu nie chce.
Wylałam do miski , dodałam kaszki i dałam jej kolacyjkę na dobry sen - mam nadzieję

No to Was dziewczyny pocieszę, że Dobrusia już 3 dzień ( i po części noc) jest o wiele grzeczniejsza :tak: a ja w końcu zaczynam się cieszyć, że zostałam mamą :zawstydzona/y:

Mata to super!!!!!!!!. U nas też było kilka ładnych dni ale od 2 dni jest jeszcze gorzej.
Ale ile radości daje rodzicom grzeczne dziecko. Rozumieją tylko to ci którzy tego nie mają. ;-):-)

Zuzia poszła spać też o 20 i pewnie teraz pośpi do2-3 na jedzonko a potem do 6-7 pośpi. Może w miedzy czasie upomni się o smoczek.

Naprawde współczuje dziewczyny zarwanych nocy, jak sobie przypomne swoje to :baffled: ale spokojnie dzieciaczki już co raz większe więc powinno być co raz lepiej.

A ja sama, moj M pojechał na hale grać w siatkówkę a później jakiś mecz w noge , u Zuzi tylko słychać jak cmoka smoczek.Wiec wieczór na bb;-)

My na Świeta kupujemy prezenty wszyscy wszystkim. A na Mikołajki tylko dzieciom i to raczej słodycze. Staś się jeszcze nie załapie. :-p

Może Was zainteresuje taki pomysł na prezent dla babci/dziadka/ teściowej/cioci itp.

http://www.superfoto.pl/

Moja teściowa była zachwycona, jak dostała w zeszłym roku na Święta kalendarz z Wojciaszkiem (świetna jakość). A są tez kubki, poszewki.

Staś mi w nocy wariował. Budził się chyba co godzinę. Nie sądzę, żeby o było z głodu, bo przecież on je co 3 godziny. Może zęby, może brzuszek - nie wiem. On nawet jako noworodek tak często się nie budził. Mama nadzieję, że to jednorazowa akcja.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry