reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bartut już śpi, Ł poszedł do pracy, a ja mam wolneee, ale pewnie zaraz padnę bo jestem zmęczona.

Mata dobre kosmetyki przeciwzmarszkowe to Olay- czy jak to się pisze, w tamtym roku kupiłam je mamie i była zadowolona, także jak mogę to podpowiadam ;-)

reklama
Ja tez korzystałam już z superfoto i siostrze wydrukowałam w większym formacie zdjęcie jej małej zamiast ciuszków i była bardzo zadowolona a jej synkowi żeby nie było smutno kubeczek z jego zdjęciem, uważam ze to fajny pomysł na prezent a jeszcze można wydrukować na koszulce czy podusi - wnusia na podusi - :-D:-D:-D
albo wnusio na podusi :-D:-D:-D
Idę spać bo głupoty wypisuję

kurczaczek M mnie zaskoczył powrotem i musiałam natychmiast wybiec naprzeciw żeby nie zachowywał sie jak słoń w składzie porcelany:confused2:
dobra spadam jutro ciężki dzień wymieniają nam okna i musze udać się z małą do teściów:baffled: trzeba mi się psychicznie nastawić na tą wizytę po ostatniej niedzieli:eek:

Dobrej nocki

A ja dopiero wolna. Szał był bo się Marta do chłopców spóźniała a ja na 19ą do psychola. Zaniosłam ich do sąsiadki( tzn Antka zaniosłam Olek sam poszedł:-D) a ja pojechałam. Wróciłam po 20ej a Antek nic nie zjadł i poszedł spać:szok:potem pogadałąm z Martą. Ona niedawno wyszła a ja myk na bb

Monika super ten pomysł z kalendarzem. Chyba skorzystam.:-)
Aniknulko zdrówka dla Jasia.

Kosmetylki też polecam AA te co reklamuje Kayah.

zostawić was moje drogie panie na kilka dni to nie można za wami nadążyć :-D
Już widzę że martwicie się prezentami gwiazdkowymi jak jak na razie jestem na etapie prezentu dla mamy i teściowej bo obydwie Basie :-D a zaraz po nich Mikołajki i imieninki Mikołaja a dopiero święta :tak:.
Wszystkim chorym pociechom życzę powrotu do zdrowia :tak:.
U mnie Mikołajek na szczęście zdrowy i radosny ,nocki tak jak pisałam przesypia całe . Dziś pojechaliśmy do mojej siostry i Mikołaj jeżdził na sankach z mamą :-D .
pozdrawiam was

Witajcie!
U nas nocka ok, Bartek wstał o 7:15, zjadł cyca, butle i teraz ucina sobie drzemkę opity jak bąk :-)

Jolu ale fajnie- na sankach powiadasz :-D

W ogóle dzisiaj wstaje a z boku Ł nie leży (miał nocke i miał byc o 6-stej) lece do drugiego pokoju też pustka- dzwonie a on w robocie jeszcze i nie wie kiedy wrócie :szok: jak ja tego nie lubie!!!!!!!!! Mieliśmy dzisiaj rano jechac na zakupy, bo nic w domu nie ma! A tu znaim przyjdzie, zanim pośpi, zje to czarna noc bedzie a ja dzisiaj na aerobik... ehhh życie :baffled:

reklama
Darunia ja tez nie lubie jak maz nie wie kiedy wrioci bo nic zaplanowac nie mozna.Moj Wojtek dzisiaj zjadl o 4 i teraz ok 8
A to dzisiejsze zdjecie
z chrupka

Do góry