lorcia
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry mamusie!
a ja miałam dzisiaj kiepską noc i to w cale nie z powodu Mikosia
od .1.00 do 4.00 nie spałam tak mnie mocno plecy bolały
ja już sama nie wiem co to jest
myślałam że nerki ale byłam na usg i miałam badania i nic nie wykazało...podobno z kręgosłupa ale aż taki ból
nawet ketonal mi nie pomógł:-( i zawsze boli jedynie w nocy
no nic na wtorek znów idę do babeczki może coś zaradzi...jedno wiem że muszę się mocno oszczędzać a ja głupia wczoraj przemeblowałam pokój chłopaków by razem mogli w nim zamieszkać:-) dzisiaj o 6.14 budzę się a u nich zapalone światło
a tam Karoś rozmawia sobie z bratem
Aniknulko przykra to historia:-(
moja siostra straciła pierwszego synka poszła rodzić i wróciła sama:-( nie zapomnę jak szybko pakowaliśmy wszystkie rzeczy dla maluszka by jak wróciła ich nie widziała......
a ja miałam dzisiaj kiepską noc i to w cale nie z powodu Mikosia
od .1.00 do 4.00 nie spałam tak mnie mocno plecy bolały
ja już sama nie wiem co to jest
myślałam że nerki ale byłam na usg i miałam badania i nic nie wykazało...podobno z kręgosłupa ale aż taki ból
nawet ketonal mi nie pomógł:-( i zawsze boli jedynie w nocy
no nic na wtorek znów idę do babeczki może coś zaradzi...jedno wiem że muszę się mocno oszczędzać a ja głupia wczoraj przemeblowałam pokój chłopaków by razem mogli w nim zamieszkać:-) dzisiaj o 6.14 budzę się a u nich zapalone światło
a tam Karoś rozmawia sobie z bratem
Aniknulko przykra to historia:-(
moja siostra straciła pierwszego synka poszła rodzić i wróciła sama:-( nie zapomnę jak szybko pakowaliśmy wszystkie rzeczy dla maluszka by jak wróciła ich nie widziała......
ciekawe czy cała przyjadę 

) a tego patentu z kaszką na noc musze spróbować, bo mała jeszze budzi sie 3-4 razy w nocy na jedzenie ...