Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Uznałam, że muszę sobie jakoś poprawić nastrój, i nie robiłam obiadu (nie chciało mi się gotować tylko dla siebie, M jada zwykle w pracy). I mialam ochotę na coś lepszego niż ryż z prażonymi jabłkami. Zamówiłam sobie makaron z łososiem w sosie smietanowym...pyyycha. Szkoda tylko, że musiałam czekać 1,5 godziny
. Ale w końcu dowieźli i już spałaszowałam
.
Mała jeszcze nigdy nie była tam marudna... plecy to mi dzis juz wysiadły... i kregi szyjne nie wiem czemu
nie umiem głowy odwrócic w lewą strone
masakra jakas... nic juz nie pomaga na te zębole... mała nie chce znów jesc, gryzie wszystko, i spi góra 30 minut
ehh... kiedy to się skonczy
Nie szkodziDaruuunia, przepraszam za pomyłkę...Ciebie i Bartusia. Dziś taki dzień, że nawet myśli się ciężko:-zawstydzona/y:
..
zdarza się!!! A jedzonko to miałaś rzeczywiście dobre 
mam nadzijeję, że jakoś to bedzie. A kupiliśmy ten stół bo teraz dostaliśmy 2 wypłaty,a od połowy stycznia już na jednej bedziemy
ale damy radę!!!

ciekawa jestem czy mi wyjdzie heheskąd ty to wiesz. a swoją drogą trzeba sprawdzić z jakiego forum ta dziewczyna i napisac do moderatora tego watku. Może one też maja na siebie namiary i ktoś jej napisze smska albo zadzwoni i ją poinformuje.Dziewczyny... zdjecia tej laski: Forum BabyBoom - beata49's Album: Moje szczęścia ciagle znajduje w tych chorych profilach na NK... a ona juz sie długo nie loguje... po prostu masakra co tam sie dzieje... ciagle powstaja nowe profile!!!