reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko jestem z toba mama zawsze Wie co dla dziecka najlepsze,ex sie nie przejmuj tez chce byc troszke ojcem dla Fabianka;-)
Magdziarko zycze duzo wytrwalosci,a Aleksandrowi mnostwa zdrowka i usmiechu (moze zrob mu dzisiaj dzien wolny od lekcji,hihi:-D)
Ula szkoda tego chlopaka mial tylko 27 lat jejciu wszystko bylo przed nim:-(
Magdalenkakol mi tez sie jeszcze nie chce sprzatac i musze kupic choinke i prezenty jeszcze niemam nic:zawstydzona/y:
Gluszku gratuluje 20 zabka u Marysi:-D
Wilmek Bruno napewno czuje dyskomfort:blink:
Asoiwo ja mam tak samo gdy moj R ma wolne czuje sie jakbym to ja je miala,fajnie jest dzialac zespolowo:happy:
Dziekujemy wszystkim za 5 miesieczne zyczonka:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczynki wpiszcie na you tube,bebe lilly ,,halo dziadku,, moja Marysia kocha muzyke i glosik tej dziewczynki w tej piosence

Ostatnia edycja:
reklama
I znów spokój na bb ;-) tylko widzą moje oczy iz Mata jest :-)
Ł jednak na trening nie poszedł, źle się czuje, oby jakies choróbsko go nie dopadło :baffled:
Ja przed chwilą wróciłam ze sklepów- zakupy musiałam zrobic bo w lodówce tylko pingwiny hihi i masmix i cztery jajka :-) ale już jest lepiej, a jutro na obiad wątróbka, ziemniaki i kapusta kiszona dla Ł ;-)
Bart dalej śpi, Ł też ucina sobie drzemkę, a ja jak zwykle bb:-)

Kupiłam w sklepie kaszkę manną z cynamonem ''smakija'' no i wymiękłąm :baffled: no taaaaaka pyszna że szok!!! :-p a mogłam kupic więcej :rofl2:

O, już znikła Mata ;-)

Daruniu ja znów jestem :rofl2:
Moj Fabian ma czyste płuca hurrraaa , no alergia cholercik męczy go, aha i poszlam z tymi wynikami testów co ex był z Fabianem i co sie okazało??? no lekarka zasmiała się i powiedziala, ze ten lekarz to chyba jakis konował. Zeby miec dobry obraz na co dziecko jest ucxulone to trzeba z krwi zrobic a nie z jakis elktrod ... juz wiem, ze niepotrzebnie sie denerwowałam.

A ja wracam z masazu - hmm ale mi dobrze było hehe - jutro także ide :) :-D:-):tak:

Ja przysnęłam. Antek spał, Olek spał. Maż robotę przyniósł i siedział i nadal siedzi nad kompem.Lecę do apteki odebrać Nutramigen i antybiotyk. Potem na flamenco. Bo nie wiem, czy sięWam pochwaliłam ale teraz tupię dwa razy w tygodniu. Ole!!!

Lilianko to bardzo sie ciesze, ze juz ok i wiesz na czym stoisz:tak:
Magdziarko Ty nasza tancereczko :-D miłego treningu :tak:

Bartek już wstał, rozwalił sobie skarpetkę, zdjecie wklejałam- oberwał główkę tej grzechotce :-D narazie dałam go do Ł, żebym mogła cos spokojnie skrobnąc, bo jak go miałam na kolanach to byście pomyślały, ze cos ze mną nie tak :tak::-)

A ja siedzę sama z Nadią, Fabianek jest dzisiaj u babci, R jeszcze nie wrócił z pracy, a Nadusia spi ...
No no Magdziara niedługo trafi do programu Mam Talent hehe :rofl2::-) - podziwiam , podziwiam
A najlepiej Nadia mnie rozbawiła jak weszłam z rana do sypialni a ona co - podryzała szczebelki w łóżeczku hehe:confused:( chyba dziąsła jej dokuczają )

Głuszku gratulacje ząbka dla Marysi!!!!!:-)
Madziarko zdrowia dla Olka, mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje.
Lilianko gratulacje z powodu wyzdrowienia synka.
hihi, ale tematy

To ja dodam że gorączkuje i mam dość. M jeszcze w pracy a ja sam z dziećmi. Mały pluje baktrimem nie znosi jego, oby do śroby bo zwariuje.
No i najwarzniejsze MAMY DWA ZĄBKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Azile zdrówka i wytrwałości życzę!!! Gratuluje ząbka!!!!!
Zaraz Ł bedzie kąpac małego, pozniej cyc+flacha ucałowac, utulic i do spania :tak: a ja oczywiscie tasiemca musze zaliczyc :-D

Do góry