marlena nad
:)
Lilianko jestem z toba mama zawsze Wie co dla dziecka najlepsze,ex sie nie przejmuj tez chce byc troszke ojcem dla Fabianka;-)
Magdziarko zycze duzo wytrwalosci,a Aleksandrowi mnostwa zdrowka i usmiechu (moze zrob mu dzisiaj dzien wolny od lekcji,hihi
)
Ula szkoda tego chlopaka mial tylko 27 lat jejciu wszystko bylo przed nim:-(
Magdalenkakol mi tez sie jeszcze nie chce sprzatac i musze kupic choinke i prezenty jeszcze niemam nic
Gluszku gratuluje 20 zabka u Marysi
Wilmek Bruno napewno czuje dyskomfort
Asoiwo ja mam tak samo gdy moj R ma wolne czuje sie jakbym to ja je miala,fajnie jest dzialac zespolowo
Dziekujemy wszystkim za 5 miesieczne zyczonka

Dziewczynki wpiszcie na you tube,bebe lilly ,,halo dziadku,, moja Marysia kocha muzyke i glosik tej dziewczynki w tej piosence
Magdziarko zycze duzo wytrwalosci,a Aleksandrowi mnostwa zdrowka i usmiechu (moze zrob mu dzisiaj dzien wolny od lekcji,hihi

Ula szkoda tego chlopaka mial tylko 27 lat jejciu wszystko bylo przed nim:-(
Magdalenkakol mi tez sie jeszcze nie chce sprzatac i musze kupic choinke i prezenty jeszcze niemam nic

Gluszku gratuluje 20 zabka u Marysi

Wilmek Bruno napewno czuje dyskomfort

Asoiwo ja mam tak samo gdy moj R ma wolne czuje sie jakbym to ja je miala,fajnie jest dzialac zespolowo

Dziekujemy wszystkim za 5 miesieczne zyczonka

Dziewczynki wpiszcie na you tube,bebe lilly ,,halo dziadku,, moja Marysia kocha muzyke i glosik tej dziewczynki w tej piosence
Ostatnia edycja: