reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko niech Olek ci szybkciutko zdrowieje, nei ma nic gorszego nic chore dziecko.... chyba ze chora matka :-D

Czyli Michał spi duzo. Spodziewałam sie ciezkiej nocy ale ten czopek chyba mu dobrze zrobił bo spal ładnie, zjadł bardzo mało o 24 i dopiero sie obudził o 4 - zjadł 130 ml tylko i spal do 8 ... W miedzy czasie wydaje mi sie ze wysadzałam Marysie na kibel... no tak raczej wysadzałam bo odudzialm sie o 6 u niej w łozku bez koldry zmarznieta tak ze szkoda gadac... Jak nei urok to ... jak to napisala Magdziarka... dobra ale wazne ze nie leje w łózko tylko woła...

reklama
Ja własnie posprzatałam sypialnie, poprzestawialismy meble i tylko okna nie umyłam, bo deszcz pada:zawstydzona/y: Paulinka tez sie zmeczyła tym sprzataniem i padła:-) zaraz wezme sie za pokoj małej, tak tez zrobie małe przemeblowanie:-) Mam nadzieje, ze w tydzien wyrobie sie z tym sprzataniem:-p Z mała to idzie to 3 razy dłuzej:-p Mąż robi własnie obiadek, a ja znow mam chwilke dla siebie:tak: Uwielbiam jak M. ma urlop..., wtedy to czuje sie jakbym to ja miała wolne:-)

Zdrówka dla Olka!!!

Ja tez musze sie wziac za porzadki ale jakos mi sie nie chce .
Moj syn dzisiaj drugi raz spi w lozeczku Jestem w szoku bo w dzien to on tylko zasypial w wozku.

A ja jem wodnisty żurek - taki jakiś nie bardzo mi wyszedł..nawet nie ma w nim jajka bo ostatnie dwa wzięłam do placków , które będą na drugie. Ale numery...co to dzisiaj za słabe gotowanie?
Coś miałam napisać i nie pamiętam co? qrcze no a już wiem, Antek nie jadł noc od 10 rano ale nie chce butli . Nie to nie. Przeciez on nie może jeść ciągle kaszki, bo przecież mu mleka nie podam łyżeczką! :szok::angry:

widzisz Madziu ja właśnie też stoczyłam z Zuzia batalie o butle z mlekiem, i w końcu dałam spokój ale przetrzymam ją troche jeszcze to może w koncu zje :wściekła/y:bo mnie już nerwy szczypią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do twego jeszcze paskudna pogoda, cały kosz prania i dopiero jeden pokój i łazienka posprzątana. Dobrze że ze wczoraj został rosół to M na obiad miał pomidorową;-) siedze kolo łóżeczka małej i się łudze że zaśnie, ale raczej nie wyglada na to wiec spadam.

A ja jestem wścielkłą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciągle powtarzam mężowi, że jak jedziemy do jego mamy, to mała jaknajwięcej ma leżeć na kocu i być mało zabawiana, bo tam ludzi full sie kręci. No i kolejny raz wszyscy skakali koło małej,nosili na rękach, a jak końcu wykłóciłam sie, żeby ją położyli, to i tak ją non stop zabawiali i jaki skutek? Ja dzisiaj z małą na rękach wszystko musze robić i ciągle mi marudzi :crazy: nawet pranie z nia na rękach wieszałam :baffled: no i oczywiścpe znów problemy ze spaniem i usypianiem. Mam dość :-( a niedziela to jedyny dzień kiedy mogę odsapnąć od opieki nad małą :zawstydzona/y:
no i tesciowej cos przetłumaczyć to masakra jak sie uprze... na chcwilę pojechałam na uczelnie po papierek, przyjeżdżam a teściowa małą chce na sacer brać, ubiera ja na siłę, czpkę byle jak założyła... no myslałam, że wyjdę z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i ona ma mi z małą zostać :baffled:
sorki, że na głównym, ale tak jakos mi sie zebrało...

reklama
Mata wcale się nie dziwie, że jesteś wściekła!!! Ja to nie wiem co bym zrobiła!:no:
Głuszku gratuluje ząbka!!!!!!

Ł właśnie dzwonił, że skończył robote, ale musiał jechac do mechinkia bo ogrzewanie nam w aucie siadło :crazy: aaaa przydałoby się to auto zmienic, bo ciągle się coś sypi... ale skąd wziasc kasę??? :dry:

Do góry