reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie! U nas nocka tym razem nieźle...pobudki o 23, 1.30 i 5...mały zjadł i szedł spać. wstał o 7.30. Teraz ma drzemkę , udało się go uśpić bez płaczu...ślicznie zasnał w łóżeczku. Jak wstanie, idziemy na spacer, chociaż pogoda taka sobie. Ale wczoraj nie byliśmy, trzeba nadrobić.

Głuszku, gratulujemy ząbków:tak:.

Miłego dnia.

reklama
A ja się do tej pory wylegiwałam w łóżku , myślałam że do tego przysnę ale mała spała zamiast godziny 5 minut i jak zaczęła chodzić po łózku to mało nie spadła a ja już nie mogłam przysnąć. Postanowiłam w końcu wstać bo po 17 stej idę do dentysty z Wercią . Nie wiem jak ona to przeżyje bo idziemy do pana dentysty innego niż jej ulubiona pani doktor.

Magda najlepszego dla córeczki:-)

Kasiau widzę że z Oli agentka :-D
Trzymam kciuki za Werci dentyste- czasami faceci mają lepsze podejście do dzieci, ja osobiscie wolę chodzic do facetów niz babeczek- takie zboczenie ;-)

Bart dalej spi, zaraz powinien wstac bo o 11 miał jesc, ja już drugą kawkę popijam, pogoda śliczna, aż żal zostac w domku. Panowie dzisiaj nie przyjdą, jutro bedą o 8- a ja specjalnie wstawałam o 7 :wściekła/y:

No to jeszcze raz miłego dnia!!!

Zobaczymy , jest już starsza i mądrzejsza. Ja k mąż kiedyś z nią był to zwymiotowała w gabinecie więc od tej pory ja chodziłam bo on się wycofał i było całkiem nieźle ale zobaczymy.

Kasiu trzymam kciuki z wizytę u dentysty. Ja idę jutro. I przynam wam się, że dentysta to najgorszy lekarz do jakiego muszę chodzić. Jednym słowem boję się:szok:. Taki uraz z dzieciństwa.
Dajcie mi trochę tej ładnej pogody. U nas slońca to nie było już chyba ze 3 tyg. Cały czas pochmurno, jakby zaraz miało padać. A do tego co jakiś czas mżawka. nie lubię takiej pogody.
Kuba jeszcze śpi o dziwo. Ale pewnie już niedługo bo zbliża się pora jedzenia.
Ogarnęłam chałupkę jeszcze tylko obiadek nastawię
Głuszku gratulki dla Michałka:tak:

a ja uciekam bo Olek się dobija do komputera . Ma jakąś grą nauka angielskiego. lekcje zaległe już odrobił, więc mu pozwolę. Antek chyba zasnął bo go nie słychać. A ja uciekam szlifować podstawy hiszpańskiego. Adios!

100 lat dla Kingi!!!!!!!!!!

staram się być na bieżąco z postami ale ostatnio niezbyt mi to wychodzi:zawstydzona/y::-( a szkoda stęskniona jestem za bb:-(

Magdalenkakol-najserdeczniejsze zyczenia dla Kingi!:-)
Daruunia-to dzis masz taki sam obiad jak ja-wczoraj go mielismy,i dzis tez,bo duzo zostalo watrobki:-)

Gratuluje wszyskich zabkow!

Dzis M w domu-ale sie ciesze!Rano Maja zrobila nam niespodzianke,czyli tak jak wczoraj rano zasnela sama w lozeczku!:-)Troszke poplakiwala,juz z zamknietymi oczkami i w koncu wypadl jej smok i zasnela....Ale w dzien wczoraj probowalam i juz tego nie powtorzyla.
Nocka dzis znowu super:-)Maja spala od 23.00 do 8.45,bez przerwy.Ja tez zasnelam wyjatkowo szybko (wypilam wieczorem 2 kubki melisy).A rano,po karmieniu i odlozeniu Mai-przytulanko z M...hmmm...;-);-)

Witajcie
U nas nocka całkiem niezła, Nadia spała do 8 ale raz marudziła po 3 i dalam jej jedzonko( a mialam juz nie dawac) ale opłaciło się - Jestem wyspana !!!
U nas cudniasta pogoda, jak wstanie to daje jej obiadek i siuu na spacer, o 16 mam masaże.
Z M nadal nie rozmawiam ahh te chłopy - :tak:

Magdalenkol na Kingusi Wszystkiego Naj Naj
Kasiau powodzenia u stomatologa

reklama
My wrocilysmy ze spacerku tylko 3godziny bo deaszcz zaczal padac,a mialo byc ladnie:-)
Kasiu powodzenia u dentysty i usciski dla Werci:tak:
Maaajka grtuluje udanego poranka;-)
Lilliana pewnie juz niedlugo sie pogodzicie,a godzenie sie tez ma swoje uroki;-)
Lorcia zagladaj do nas jak tylko znajdziesz czas:tak:
Magdziarko gratuluje jezykowych zainteresowan u Aleksandra, a ty chyba przez flamenco zainteresowalas sie Hiszpanskim;-)
Daruuunia,a ty przez tych ,,fachowcow,, tak wczesnie wstalas:no:
Joan-na milego spacerku:tak:

Do góry