reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
J
Wczoraj zrobiłam porządek w szafie , miałam być drastycznie eliminująca a wyrzuciłam tylko 2 bluzki.

Wczoraj kupiłam starszej kieckę na święta i do szkoły na wigilię bo mają się ubrać odświętnie i córcia w siódmym niebie ( 127 zł)

Też wywalam z braku miejsca. A ostatnio jak coś kupuję to 7 razy się zastanawiam, żeby mi potem w szafie nie zalegało. Ach te nasz dwa pokoje:-)

Co do ceny ubrania dla Weronik to jestem w szoku:szok:Może to i lepiej że mam synów, oni nie muszą się stroić:-)

reklama
I ja się dołączam do życzonek :tak::-)

a tak poza tym witajcie ;-)

u nas nocka nawet, nawet, a nie zpowaidało się, bo mała do 23 cochwilę się budziła z płaczem... mam nadzieję, że zęby w końcu wyjdą i będzie spokój ;-)

Magdzirko ale zazdroszczę Ci tych wypadów :zawstydzona/y: my mam nadzieję, na wiosnę zaczniemy na próby śmigać i jak się sezon zacznie będziemy na występy jeździć chociaż blisko :tak: a jak malutka będzie grzeczna, to będziemy ją zabierać ze sobą :-)

Agusia to super, że w końcu z łazienka u Was się ruszyło :tak: Ja z miesiąc temu pisałam, że w małej pokoiku już prawie wszystko zrobione i za max 2 tygodnie ją przenosimy i co? Nic się nie ruszyło :wściekła/y: firanki wczoraj przyszły, to chociaż tyle... ale tak różowo nie jest, bo okazało się, że firanka jest długa 4 m a szeroka 1,5 a ja myslałam, że na odwrót, nie doczytałam opisu :zawstydzona/y: no i miałam zgadkę co zrobić... ale jakoś z tego wybrnęłam, firanka juz przycięta czeka na szycie :tak: a mąż ma 2 tyg. na zrobienie pokoju, bo choinka nie będzie miala gdzie stać :-p

Moja przyjaciółka , która wyemigrowała z kraju własnie mi napisała na skype: chyba odchodzi mi czop bo mam brudną wkładkę i zaczyna mieś skurcze. A termin ma na niedzielę. Ale ......super!

Magdziarko to trzymam kciuki za koleżankę!
Mata, mama nadzieję, że Dorusia bedzie grzeczną dzieczynką i bedzie z Wami występowała ;-)

Bartek właśnie mi zasyapia z 40 minut się męczyłam, cały czas płacz- nie wiem o co chodzi, może zęby, ale nic spuchniętego nie widac:dry: jak wstanie to dam mu jesc i lecimy na spacer, bo ładna pogoda a wczoraj nigidzie Bart nie był :baffled: moze po sąsiadkę skoczy i pojdzie z nami ze swoim małym ;-)

Kuba włąsnie zasnął tak wic ma jakieś 30 minut dla siebie i dla domku. nie wiem za co się zabrać bo pewnie i tak nie zdążę dokończyć.
A może posedzę na BB;-)
Magda to pozostaje tylko trzymać kciuki za pprzyjaciółkę i czeka na wiadomość

I ja dołączam się do życzeń:tak::-)

Ja tez !!!!!

U nas noc super, mały zjadł o 24 tylko 80 ml na sile (ale wieczor 190 ml), i dopiero wstał o 4.30 na 150 ml mleczka i spał do 7.30, o 9 zjadl 140 ml i śpi smacznie.... takze jestem mega wyspana....

Kupa jedna na razie dobra....

Madzia ale takie wiescie sa emocjonujace!!! Chociaz pamietasz ze mi odszedł czop w czwartek w nocy + skurcze a urodzilam dopiero w nastepny czwartek hehe. Wiec wszystko jest możliwe.....

no i zab wreszcie przebił skórke..... cale szczescie i bez czopala sie obyło, teraz druga błonka i czekam na gorne jedynki ale to chyba jeszcze sporo czasu bo dziąsła spuchniete ale tam gdzie ma byc zab blado.

reklama
witam :-):-)
przylaczam sie do zyczen dla Kingi :-)
ja rowniez zazdroszcze Magdziarce tego tanca...jak w koncu udalo mi sie namowic mojego nietanczacego M na kurs tanca w tamtym roku to zaszlam w ciaze i nic z tego nie wyszlo a teraz nie ma z kim szkraba zostawic :-(
u nas nocka nawet, nawet, a nie zpowaidało się, bo mała do 23 cochwilę się budziła z płaczem... mam nadzieję, że zęby w końcu wyjdą i będzie spokój ;-)
u nas identycznie :tak: a pozniej tylko jedna pobudka na jedzonko a zwykle sa dwie i jedna na smoka i spanie do 7 wiec jestem wyspana :-)
moze dzis w koncu uda sie pojsc na spacer bo narazie nie pada...
milego dnia wszystkim mamom :-)

Do góry