Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamusie pewnie sprzątaly cały dzień a teraz kładą swoje pociechy spać:-) Moje brzdące już śpią. Kacpra pogoniłam już spać parę minut po 19 bo dawał popalić a Kubę za niedługo po nim. Chałupkę posprzątalam i teraz mogę od poniedziałku szykować jedzonko. I jeszcze okna w naszym pokoju zostaly do umycia. Dzisiaj umylam u Kacpra i tradycyjnie zaraz zaczął padać deszcz
Damian pojechał masować darłowskiego biznesmena
przynajmniej jakś kaska przed świętami wpadnie. A ja sobie odpoczywam.
a my dzisiaj z M byliśmy na małych przedświątecznych zakupach
myślałam ze sie wykończymy
a to jeszcze nie koniec....
mała miała wędrować do swojego pokoju, ale stwierdziłam, że na razie odpuszczamy (no i w dużym pokoju wolę mieć łóżeczko niż wózek
bo wózek stoi tam, gdzie w planach łóżeczko ;-)) ach te nasze wielgachne 40 metrów 

najważniejsze, że własne ;-)

) przeżyłam, a z gardłem już było lepiej
oby angina mnie nie rozłożyła...
że dzień przed raczej sie nie wyrobimy, tym bardziej, że trzeba mieć na uwadze humory Dobrusi ;-) normanie cała półka w szafie zastawiona i do tego w poniedziałek książki mają przyjść jeszcze do tego
a mąż kupił tylko 2 rolki papieru do pakowania
ja też coraz bardziej czuję zbliżające się święta ;-)
dziś ubrałam też choinkę i tak jakoś świątecznie się zrobiło, a na obiad zachciało mi się krokietów z barszczykiem więc znów pichciłam