Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nogi bolą, ale to dobry znak! Bartut ucina sobie drzemkę, Ł odsypia, ja właśnie pakuje torbe małego i zbieramy się na basen na 12-stą, a poniej jak wrócimy to podkręcam rękawy i biorę się za robotę, bo wczoraj leniuchowałam
A co to była za imprezka?? Bo nie doczytałam:-(Daruunia super, że się wyszalałaś a i szybciutko wstalaśA co to była za imprezka?? Bo nie doczytałam:-(

sił brak, zakwasy ogromne na łydkach, spac mi się chce mega. Ł idzie dzisiaj na nockę, a ja się rozwale na caaałe łóżko i bede spac do rana 
jak Bart mi pozwoli
;-)

az sie boję
fluid roz na policzki cienie zolte duuuzo butle szamponu byl w bardzo okazyjnej cenie wszystko bylo raczej Marysi mama dokupila szmaciana lale,aha ostatnio kupilam jej spodenki ale dziasiaj je przymierzylam i byly za male wiec je zamienilam na sukieneczke czarno-biala z getrami to juz chyba wszystko jestem zadowolona mozliwe,ze dzisiaj wyjde poszalec wiec wszystko kupilam na imprezke a i jeszcze rozowy topik