• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie Kochane!
W końcu mam dostęp do netu :-D nadrobiłam zaległości na BB ale został jeszcze zamknięty :tak:
Magdziarko współczuję z powodu babci :tak: życzę również udanej zabawy na weselu ;-) i czekam na fotki nowej kreacji :-D
Lilianko współczuję :tak: mam nadzieję, że wszystko się ułoży no i zdrówka dla Nadii :-)
mój Jasio też pokasłuje i kicha ale kataru na razie nie ma i daję mu tylko syropek Eurespal poza tym szaleje z powodu zębów, któych na razie nie widać :no:
wszystkim chorowitkom życzę zdrowia :-D
a w Nowym Roku przede wszystkim radości, spełnienia marzeń, sukcesów (przede wszystkim naszym kochanym maluszkom :)) mniej trosk i dużo słoneczka także w sercach

witam was moje kochane steskniłam sie za wami bardzo mocno ale nie mailam czasu sie do was odezwac u nas wszystko dobrze Mikołaj rosnie i jest zdrowy . I muszę sie pochwalic że mamy pierwszego ZĄBKA:-):-):-):-) po za tym to że mówi mama to już wiecie ale od swiąt woła tata tato :-) .
W poniedziałek już do pracy :-(:-(:-(:-(

Łojej :szok::rofl2: ale ruch się zrobił :rofl2:

Aniknulka, Jola, Joanna witajcie!!!
Jola gratulacje!!! Pierwszy ząbek- dopiszcie się na liście ;-)
Mam nadzieje ze miło zleci czas wpracy ;-)
Magdziarko :-D:rofl2: szalona kobieto:rofl2:

Zdrówka dla chorujących!!!

Ja też już wylazłam z łazienki, jakaś zmęczona jestem... a Ł chce oglądac jakiś film, ale ja chyba siły nie mam :dry:

Ostatnia edycja:
u mnie jak zaczął mówic mama tak mu zostało a jak jest na ręku u M i wyciąga ręce do mnie to mówi mama i odwrotnie zreszto mało ważne czy rozpoznaje wazne jest ze to bardzo cieszy nas:-):-)

No, no dziewczyny wróciły - Aniknulka, Jola, Joanna witajcie:-)
Moje małe śpi, Fabian ogląda jeszcze Piotrusia Pana:-D
Ja tu zaglądam a tu ruch jak w markecie :-) hihi zartuję...
Dziękuje Daruniu, Aniknulko - że wierzycie w Nas :-D:tak:

Magdziarko doczytałam :tak: dziękuję Ci bardzo że napisałaś dziewczynom co się stało :-) nie chciałam żebyście pomyślały, że o Was zapomniałam :tak:
Trochę mi smutno bo u Was już dzieciaczki gadają a u nas Jasio jakiś małomówny tylko ka, ka lub ga, ga :no: ani mama ani tata może jeszcze się rozkręci :tak: mam taka nadzieję

reklama
Magdziarko doczytałam :tak: dziękuję Ci bardzo że napisałaś dziewczynom co się stało :-) nie chciałam żebyście pomyślały, że o Was zapomniałam :tak:
Trochę mi smutno bo u Was już dzieciaczki gadają a u nas Jasio jakiś małomówny tylko ka, ka lub ga, ga :no: ani mama ani tata może jeszcze się rozkręci :tak: mam taka nadzieję
Witaj kolerzanko, fajnie że już powróciłać. Na pocieszenie powiem że mój Domiś też nie mówi , tylko jakieś bls bls , alag i takie wymysły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry