• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A moja Nadia wygląda fantastycznie - tak ją mocno wysypała ta ospa...
Fabian szaleje - jemu nasczescie zostały strupki - jeszcze parę dni i koniec- ale wiatrówka jest męcząca...
Ja nadal sama... i nie ma żadnych zmian.

Dziękuję w imieniu Bartulka ;-)

Lilianka mam nadzieję, że Nadii szybciukto przejdzie... i cały czas ja wierzę... ;-)

U nas już Bartut wykąpany, nakarmiony i lula ;-) dałam mu na noc nurofen bo idzie następny ząbek, mam nadzieję, że dzisiejsza noc nie bedzie taka jak miniona :baffled:
Idę zaraz pod prysznic bo wcześniej umyłam głowe i siedzę z waxem już z 2h

Jak coś to pozniej wpadnę ;-)

U mnie Domiś już śpi za to starszaki sie śmieją przed telewizorem. Przez okres świąteczny to odzwyczaiły sie kłaść spać o 20 , ale za to śpią do 9 :-p.
A mojego Domisia okropnie wysypało. Pewnie przez ten antybiotyk, biedak sie drapie na całego.

reklama
Witajcie!
My dopiero dziś wróciliśmy z wyjazdu świątecznego. Rodzice i teściowie nacieszyli się Krzysiem:tak:. Malutki za każdym razem, jak przejeżdżaliśmy do nowego miejsca był na początku ostrożny (na widok mojej mamy nawet się rozpłakał:-(), ale potem szybko się oswajał i szalał:tak:. A wszyscy się nim zachwycali, brali na ręce...efekt taki, że Krzyś cały czas teraz chce być w centrum uwagi. Ale teraz już powoli wracamy do normalności:tak:. Fajnie było urodziny, ale pod koniec już tęskniłam za naszym spokojnym mieszkankiem. No i oczywiście byłam ciekawa, co na BB:tak:.

Życzę zdrówka chorującym.
Daruuunia, Zuskus...gratuluję kolejnych ząbków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry