azile29
Czerwcowa mama'08
Nie ma problemu . Tym bardziej że jesteś 4 mamą z tą datą urodzin.Cześć Dziewczyny:-)
Czy mogę do Was dołączyć? Mojego synka Oliwierka urodziłam 19.06.08r.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma problemu . Tym bardziej że jesteś 4 mamą z tą datą urodzin.Cześć Dziewczyny:-)
Czy mogę do Was dołączyć? Mojego synka Oliwierka urodziłam 19.06.08r.
Mam jeszcze pytanie techniczne;-) Często jak jestem na BB to komputer zaczyna wariować i otwiera mi niezliczoną ilość stron BB. Nie wiem dlaczego. Może któraś z Was wie co moze być przyczyną i co zrobić żeby tak się nie działo. Muszę restartować lapka bo nie da się tego zatrzymać. Pewnie jest jakaśmozliwość ale ja nie wiem jak to zrobić. Jak by któraś z Was wiedziała o co idzie to proszę napiszcie. Będę bardzo wdzięczna

Nie ma problemu . Tym bardziej że jesteś 4 mamą z tą datą urodzin.

znowu 
Ząbków brak:
Staś
Paulinka
Ola
Nadia
Kubuś
Krzyś
Zuzia
Wojtuś
Jasio
Antoś
Arturek
Marysia
Maja (maajkowa)
1 ząbek:
Dominik
2 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Dobrusia
Lenka
Brunko
Filipek
3 ząbki:
Bartuś
4 ząbki:
Maciuś
Chyba trzeba poprawic już...
Zuskus z 4 na 8 skoczyliście ;-)

Ja otworzysz strone główną forum na samiutkim dole masz pasek i napisy : Kontakt, Strona główna, Archiwum itp. Jak wklikniesz kontakt to przekieruje Cię do napisania wiadomościMagda a gdzie znajdę kontakt do tego Admina. Jestem zielona;-)